2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 收武學收錠一問!
go

[閒聊討論] 收武學收錠一問! [複製鏈接]

笑傲無雙

你地有無人試過同一個skype帳號叫ricky64671 名就叫Ricky既人成功交易過?佢自稱係打幣員,負責打幣賣比幣商既!
佢係我交易post留言加佢skype,話有錠,有天馬1,太極殘卷,打狗殘卷賣!
當我再問佢天馬1咩價,佢竟然叫我自出,我問佢你地做開賣幣賣技書唔係都標晒價架咩?
佢話如果我唔出價就跟幣商果邊,天馬1 500蚊!
係以上同佢對話內容,我覺得佢係呃人囉!唔知各位有無人試過同呢位人士交易過呢?!

睇帳號既就一定跟返幣網上面寫個d嫁啦,無個d都唔洗問啦

K歌達人 Alta活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

s20050081 發表於 13-2-25 07:39 PM
你地有無人試過同一個skype帳號叫ricky64671 名就叫Ricky既人成功交易過?佢自稱係打幣員,負責打幣賣比幣 ...

最尾個句已DEL
請自行到
http://www.2000fun.com/forum-3859-1.html
開帖

我都加過佢!!!!!    呃人嫁  唔好同佢交易  我收裝  佢比相我睇 我覺得OK問佢點交易過數戈D順便問埋係咪港服...  跟住我睇反張相發現D裝有品級分別  港服都仲末開呢個功能! 跟住我就問佢點解啦 點知佢馬上就封左我啦  好彩戈陣冇心急就去過數姐!!

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 03:41 AM , Processed in 0.051718 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存