2000FUN論壇

搜索
go

[疑難] 其實...   [複製鏈接]

玩過星曲WEB

其實做國任個時間可吾可以改改??
姐係例如  改返D正常時間 ;;
前一日既凌晨開始做 做到夜晚有國商..
因為D咁既時間 通霄真係無咩人會做到國任
D人又要返工又要返學 邊得閒通霄同你做國任=.=
加上有D等左好耐國商既人次次見到 紫國 有得開 自己國無得開 ( 雖然可以收..但係新活動國商有D人係想要咖嘛..
咁樣真係無動力同你做國任=.=..
已有 1 人評分Good 收起 理由
小糖xd + 1 鼓勵

總評分:  Good + 1   查看全部評分

同意樓主講法

個規則根本唔符合香港人忙碌的生活態度, 返完一日工/學夜晚就打下機+打下活動+hea下

本來想趁夜晚休閒時間幫手開個國商出黎, 誰不知個活動目標set咁鬼高要求(8次要成功6次)

黑橙, 你想香港多啲毒lun同廢青? 要凌晨+朝早起身都要打fez先開到國商? 生意不是咁做的......

呢類活動真係攪到小弟冇咩癮, 出返啲打分活動好過, 再唔係改一改條rule先捲土重來吧

笑傲無雙

我作為學生表示有好多功課做,我星期1至星期6到好難抽時間玩

要做 6次, 當人除左打機就咩都唔洗做。

淨係兩點至朝早七點戈堆都無人做到啦....

6次根本都係太多....
用而家上線人數對比

晚晚返到黎 可以打既時候....
已經係0/6 得返5次機會

根本出果陣完全考慮到而家FEZ人數對比人流度同埋要求成功率太高既情況...

完全無執著係邊段時間人流最多果陣玩,次次出都係D人訓哂教或者未起身果一段...

真係當D人除左FEZ無其他野做咩,我已經放棄左個活動..

仲衰過計分活動~~~簡單黎講依個活動係多舊魚~~

尚有少許見解~~~紫國班人真係好俾心機,真係令我覺得FEZ竟然仲有依團火而光榮,紫國GJ

[雖然我無紫國ACC,但有新男拳裝我又無,我都想收下既(全文重點所在)打飛中]

十週年勳章(賀詞)

清晨接力玩家

唉-.- 藍國上次開國商戈日真係好辛苦先開都 我足足直採左十幾個鐘先做得哂跟本 由頭都尾有心做GA都係得1~2個 我開哂頻叫人入去幫手宣下都冇人理我 個個整係識係道等開國商 ..吾係某團幫我宣一宣跟本連場都宣吾都 唉 心諗..洗吾洗咁呀連宣下場都吾幫手-.- 好啦都凌晨得番好少人戈陣 我用密頻密左好耐先夠5個人宣場點知宣左場 我已為會係5打0一定嬴 點知紫國有D人入哂石入黎打 搞都輸鬼埋 我都同左佢地講國任黎讓下步啦 點知都係吾理我照沖過黎殺都我戈邊D人走哂場咁濟 真係打都我冇哂MOOD 我整係得戈日得閒幫手做國任 都要做都咁吃力 心諗以後都吾會再插手做國任-.- 仲辛苦過番工 (我平時都冇乜點出聲 冇咩點理依D活動 因為我知跟本係吃力不討好GA事 但係都想試下幫手 我都冇奢望過會有人感激我 但係D人真係可以衰都連理都吾理 冷落成咁樣...)

onecrem  這就是現實,不要傷心~~你的出總有人睇到,至少有我而家知:)  發表於 13-3-6 11:20 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
Tsuna34416912 + 1  

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 02:56 PM , Processed in 0.032988 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存