2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 鹿鼎記 暢遊香港 你搞乜?封曬 香港 以外既IP?
go

[其他] 暢遊香港 你搞乜?封曬 香港 以外既IP?   [複製鏈接]

港服其實係有好多 台服 新馬服 因為佢地個SERVER都變曬死城 所以黎曬港服玩
試問聲如果無左呢班人流 港服咪會變成同 台服 新馬服 一樣?
而且好明顯如果港服得香港人玩 係比台服 新馬服 更加快變死城!
你係封IP就公測果日封啦 到2+先黎封 有冇遲D呀?
仲要係凌晨果時搞野 又唔見你地搞住宅問題凌晨幫我地搞好 拖甘九鳥耐
封IP真係重要過遊戲質素(人流)?

呀代理呀代理 係唔係傻左呀 開左2個後一夜間 封曬其他國家既ip 英國 美國 大陸 台 馬 全部上唔到
你係唔係唔知自己有幾多斤兩呀? 隻game你接左手後係個market 到做個幾多推廣 你地心裹有數啦~
根本隻game開服到E家知佢存在既香港人唔多 所以只得好少香港人玩, 香港人仲會留係到 就係因為有其他國家既人幫你頂住隻game ja,
冇其他國家d有心玩家 你人流更少呀 人流少你想香港人留黎到同你玩就奇啦 你E家咁踢就等待同d香港人講係冇咩香港人呀啦e到 但我都照張你地唯一既朋友都踢走
醒少少呀 唔係上面總代理想點就點架 隻game之前開左2年幾 佢會理你生死先奇

頂..唔掛之得我上唔到..我係香港人係外國都唔比玩??係咪有問題呀

又唔早封..E加先黎封..E加姐係掉左D錢落又唔比玩架喇WO.

下!?唔係掛?封晒海外ac???放左好心機玩架啵= =

不過有可能係ser short左..令到海外玩家玩唔到.
因為我見官網都上唔到
.我之前都試過咁ga情況..之後就無事了

搞錯啊 連通知都冇就封晒海外ip?仲要係凌晨做野 真得當我地唔知架?
上次維護出左問題到e家都仲末搞掂 咁快又玩新招封海外ip-_-?
係封海外ip就公測之前講啦 e家玩到一半你地就先黎封ip?玩_野?
仲要連官網都唔比上 一波末平一波又起 冇咁多海外玩家玩 有咁多人咩-3-?

佢其實開GAME前一早有公告個會封海外 但冇實行....但我覺得E家咁封 留失既香港人會更多

evanwong1014 發表於 13-3-7 07:36 AM
不過有可能係ser short左..令到海外玩家玩唔到.
因為我見官網都上唔到
.我之前都試過咁ga情況..之後就無事 ...

唔知係咪ser short左啦 但係我今日第一次按隻game更新就唔得
之後試第二次得左 但係不斷斷線 之後第3次直情卡左係開始遊戲到同打ac同pw到
一直話正在連接ser咁樣 諗住重機睇睇啦 點知又係入唔到囉 搞左幾個中-_-
如果真係封海外ip既好心係公測之前講定 e家玩到一半先封算點先?
上次更新問題末搞掂 今次又搞到海外ip入唔到 一更新問題又黎~_~

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

熙儿 發表於 13-3-7 07:50 AM
唔知係咪ser short左啦 但係我今日第一次按隻game更新就唔得
之後試第二次得左 但係不斷斷線 之後第3次直 ...

http://ldj.cyoufun.com/main/details.php?id=51
其實講話封IP 講左好耐.
只不過一開服冇做.

ibm 發表於 13-3-7 07:48 AM
佢其實開GAME前一早有公告個會封海外 但冇實行....但我覺得E家咁封 留失既香港人會更多 ...

e加先黎整好似無咩可能..
因為e加都開左ser咁來..好多海外ga玩家都掉左錢同心機落去玩..
你咁樣封一封.會令到人血本無歸.除左個ser小左好多之後.仲會令到對e個代理失左信心.以後都唔會有人玩佢d game.
仲有好多係外國ga香港人都有玩..我其中一個..佢咁搞法..隻game一定死硬.
我念可能都係ser down左令到海外玩家入唔到..因為我個幫有個係內地ga朋友..佢一開始連game都開唔到..e加慢慢變到可以選擇人物了..雖然都係入唔到..但係如果真係封左ip應該連人物界面都入唔到

ibm 發表於 13-3-7 07:48 AM
佢其實開GAME前一早有公告個會封海外 但冇實行....但我覺得E家咁封 留失既香港人會更多 ...

嬲囉-_-諗下 大部份上次更新唔見野既都係海外玩家
佢地e家一封 咪唔洗比返d野比我地ed海外玩家囉= =
次次更新又搞d問題出黎 如果係封就早幾日出通知
e家仲要凌晨先黎做野 居心好明顯啦-.-

【笨小浩】 發表於 13-3-7 07:52 AM
http://ldj.cyoufun.com/main/details.php?id=51
只不過一開服冇做.  ...

e加官網都上唔到-.-""

我係有時卡左係開始遊戲同埋打pw同ac到囉
到e家都仲係入到game.希望佢地真係ser 壞左啦

如果係封既話 半世會冇左成班高層-_-
比其他幫打死都似

我識既所有海外朋友都係上唔到官網 同埋 GAME都開唔到 個開始制到就停左
我雖然香港玩家 但如果佢封既我值接唔玩算啦 曬氣既代理

雖然我唔係香港姐 但係香港人玩返香港game都唔比?
本身隻game又唔算多人 e家仲要封海外ip 想快d汁粒?
其實大部份上次更新唔見野既都係海外玩家
代理一封海外ip d野又唔洗比返玩家=_=

其實上個月我都試過一樣ga情況..個陣好似係下就...個問題好快就搞店
e加香港仲要早..可能未有人番工修復

熙儿 發表於 13-3-7 07:50 AM
之後試第二次得左 但係不斷斷線 之後第3次直 ...

網遊加速換IP 已用不到 大陸IP我已經試左上不了

【笨小浩】 發表於 13-3-7 07:52 AM
只不過一開服冇做.  ...

隻GAME根本無能力稱得上封海外IP!
2+似係昆D海外既人黎玩 幫搞下D人流 用完班人就掉
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 05:42 AM , Processed in 0.033361 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存