2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 瑪奇英雄傳 凱用弓定槍好?
go

[疑難雜症] 凱用弓定槍好? [複製鏈接]

如上題 槍好似實用同D招勁過弓咁 弓而家廢哂?

我係大陸ser玩過下槍,發覺輸出唔錯,有時仲好過弓。。。。
睇王而定~

24人果d回sp回得慢,用槍就會好d,因為弓會自己扣sp,十年都未出到一招大技。。。。

個人覺得槍係持續輸出會好D,弓係瞬間輸出會好D。。。。

PS:我弓手15K,槍手13K,但好多時打龍我用槍既輸出仲多過我用弓。。。。

弓好啲....個人意見姐= =

輸出唔係話K數高就夠.要睇其他野,例如攻速暴擊(講笑:短弓攻速60會不會變槍呢)而且長弓可以不斷連射,如果唔係24人弓大約會比槍好,因為平時我弓SP都用唔完,30秒一次多重J擊,都幾和味GA. 不過我個係都會換槍,不為什麼,只求HIHI既感覺. 同埋槍又唔係話比弓差,不過槍大技唔係多,最爽就係機關槍.而且槍每一下有200幾300血(同K數弓/槍)但槍幾下短弓先1下. 我個人認為係直線射擊版既槍塔轉轉功加速版~

重點只係你想玩咩姐,因為一隻GAME唔係一隻職or武器獨大,所以職業武器之間都會有一定既平衡性.

槍打怪也不錯(不看傷的話)13k打龍一箭才100有一次看見18k一箭才180..普攻沒力...不過他的重擊不錯13k一招52技打出的傷害不錯一發打老丁他也快死但CD很長....弓打怪也很好~有安全感覺....有SP來5枝    不過用什麼是你自己的選擇看你自己喜歡

十字槍原子彈超威a_a
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-6 04:29 AM , Processed in 0.031057 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存