2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 人寫我又寫 新手寫故 FF重甜重口味 不喜勿插 ...
樓主: 簫塞豐乳中
go

[小說特區] 人寫我又寫 新手寫故 FF重甜重口味 不喜勿插   [複製鏈接]

我第一眼望你篇第一章我已經無撚晒心機睇 十幾至二十幾粒字就當一篇文 你耍尻我?? 人作你又作 作到你甘樣 第十篇跳到去第二十四篇 你真有種

支持= = 作得幾好

玩過星曲WEB 忍影世界

馬虎之餘又語塞 咁求其不如咪撚作喇

《第八章》
話就話係駡戰,但駡戰黎黎去去都走唔出......以下既例子
我屌你老母咩;我屌柒你老母啊,仆街;廢J;垃圾;憨尻之類。
但係如果可以將呢D髒字用得更生動既話。情況就唔同啦!
X煞:「屌你老母,你邊撚個啊?」
經驗豐富既我:「伯母在家恭候多時,敢問煞君何時有空?」
X煞:「屌你老母啊仆街含家鏟!你嗡乜尻啊?」
我:「操汝娘你懂不懂規矩,吾肏汝娘時,你還不知在何方撒野!如今竟想和我媽生孩子?」
我揮一揮衣袖,不帶走一片
雲彩~

然後我放棄了死地的旅程。
為甚麼如此富有挑戰性的壯舉我會放棄?
原因很簡單,因為死地關門了

我無趣地回到1村,按下C,坐下。

然後我轉出AV頁面,輸入朝桐光
開始打J。

現在先報時
死地剛關門8:00
打開AV頁面:8:15
脫褲:8:18
開始擼管8:20
射:11:21

晚了,媽媽叫我睡覺。

睡醒了,我乘巴士上學。

《完》

唔作囉
講到咁啦
唉 寫下開心下都唔撚得
咁撚西利你咪打下文囉玩下囉
乜撚野馬虎?
乜撚野字數?
法例有冇規定要打幾字先算一章啊?
同埋都講撚明人作我又作啦 你重複多次做乜尻姐?
到十篇跳到二X篇純粹玩下姐 係咪不滿啊?
語塞?知唔知點撚用啊?
係因激動/氣憤等原因講唔撚出野啊!!!
and then我係作得求其啊 係咪唔撚得?

btw:對唔住啊 一時激動
屌尻數位 因為今日有少許唔開心
就當打出黎舒發下情緒啦
真係好抱歉......

簽名被屏蔽

利利是是 發表於 13-3-10 08:31 PM
回覆 簫塞豐乳中 的帖子

唔好嬲啦

多謝支持

我都好同情你心情唔好 要發洩 但系我都系要插你 就當我系壞人 冇同情感 or on 9仔
本人有幾點想回應番你
首先,字數的確不限,但是否不限就等於可以十多字就完成一篇文呢??讓我舉一舉例子,就如平常聆聽或者寫作時,會有題目說不多於100字,是否不多於100字就等同寫二十多字就完成,然後開開心心的拿高分。相信老師都會告訴你,這是不可能的,不多於100字,意思即是接近100字。我亦不妨多提醒你,法例不等於所有事情,法例沒有說明的事情亦不等於對。
至於馬虎與否,很在乎讀者的看法,老實說,本人不太欣賞樓主的文彩,但我還是把它看完了。因為我覺得無論如何,人家作文亦是一份心意,只看頭一篇的確很馬虎,但看完它至少正是對作文的人的基本尊重(至少我認為如此)。
說到由十篇跳至二十多篇純粹玩意,我不敢苟同,作文者應該很清楚自己的故事希望有人會欣賞,但這樣子的"玩"又是否真的對樓主你自己本人是一件好事呢??這是對一篇文的尊重,由第十篇跳至二十多篇,這樣子我覺得很不尊重有心看這篇文的人。
最後,讓我先總結一下,本人對上一次的留意表示抱歉,本人的語氣的確過火了,深感抱歉。
而"人作你又作"這句不是重覆,若果不加上去,想必不通順吧。
所以本人的說話就到此為止了,但我仍希望樓主能改善其錯誤。

《第九章》
每天上學,都總會有些小挫折。
已這些挫折,是我們人生的必經階段。
正所謂 龍騰虎步上獅山,山在虛無飄渺間
有時你想要既野未必得到.....
就好似今日咁....
我睡醒了,先看看我雙美腿。
先知道我出左腳毛,開心到我四圍咁哂命。
我同媽媽講:「我有腳毛啦!」
但係媽媽輕輕咁同我講:「你太年輕啦,要有茂盛既胸毛先算得上係一個真男人。」
至從過左哥日,我每日都細心照料住我平坦既機場。
希望早日長出胸毛。
btw離左題,先講番我起身搭巴士出現左D小挫折,就係....
見到女神揸住左..........
偶像親簽筆名42寸高清超大型屏膜電視機......
搖控一個!!!
我心諗:估唔到除左我你仲鍾意其他男人......
但係我冇灰,我用0.4秒黎調整我既心情。
正低既0.6秒我就狗沖去到佢既面前
我撥一撥我濕潤既頭髮,頭皮漫天飛舞。
為我同女神既相會增添左浪漫既情趣!
但係女神打破左我精心既佈局,沖口而出既一句話,令我倍感恩惠。
內容大概係:「屍首啊,你最近係咪冇J過,幾日冇見,成個人靚仔左wor。」
的確最近鑽研緊夢之歷險,每日都少J左兩次。
但係我冇驕傲,我都同番佢講。
你今日都有D唔同左wor
佢問:「有咩唔同?」
我話:「你手上粒手宮手砂唔見左啵。」
我睇佢塊面即刻紅左,再望住佢望既哥樣野....
我不其然大叫一聲:「唔通係佢經手既?」
無錯就係呢支.....
偶像親簽筆名42寸高清超大型屏膜電視機.....搖控啦
但係男人大丈夫,無謂為左區區既一個處女膜而感到唔開心。
我地上左巴士...師機問:「三何往?」
有古怪,3?乜唔係2咩?
當我feel出事,已經黎唔切啦....
我地上錯左巴士!!!!
不過唔緊要,身為一個專業既毒撚。
跳窗呢家野,其實唔難。
我扎好馬步,打算洗出藍家既獨門絕技〝藍面溫神神功!〞
但耐何每次洗出呢招都雖要儲氣。
當我feel我條氣就黎滿既時候,大叫一聲...
師機有落啊唔該!
有驚無險,平安番到學校!
而今日學校竟然搞左個中文日。
我地就坐低開始聽下校方要作出乜野偉論啦!
...........................................
各位同學,大家好。
今日我地學校可以搞到呢個大型活動,要多謝一班老師!
請鼓掌....(場內傳出啪啪聲,非常動聽)
停.....
中文係我國最偉大既發明,因為中文,先有今日既繁榮同埋安定。
而且唔洗用可惡既英文黎溝通.....
俄國大文豪托爾斯泰曾經講過.....
好多野...
我都唔記得佢講左D咩啦...
接住落黎我地開始辯論比賽
有請初三C班叫出你地既口號
...........................................
初三C 初三C 初三C..... .... ..... .....初三C
好!停
接住落黎有請種子選手
高一理C班叫出你地既口號
係呢個時候,我見到我自己要出場啦。
但係佢地都係係數分鍾之前先知道要口號呢樣野。
連打個J既時間都唔夠,但係又要諗個唔輸比對面既。
其實都幾難!!!
所以我自告奮勇向佢地講左兩句
〝朵朵菊花向太陽,高一理C勝欲強〞
最後我地憑住呢兩獲得今日既勝利!

我地買左打益力多黎啤一啤!
之後我同女神番屋企哥陣
我決定左同佢講出我既心聲
我話:「我...............玩左nos咁多日,都係時候要買番張點啦!」
我去左7-11到同個mk仔講 GC600點
點買?
佢話135 我話咁撚平買多張!
就係咁...
我番左屋企沖點
上左GC我發現,點撚樣沖點?
但係呢D小小既難題考唔起我!
我花左兩小時就解決左。
眼見我個號入面有1200點
我決定左要靠1200點發達!!!!

此章完!

HI Auntie 夠長未?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:49 PM , Processed in 0.030130 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存