2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 香港投訴區 大埔有間濕尻網吧真係好唔得
返回列表 發新帖 回覆
go

大埔有間濕尻網吧真係好唔得 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

我早輪聽d fd講大埔有間網吧新開
係廣福道果邊 諗住同班fd去試下啦
中午去到 見到有飯有野食 好似茶記咁(心諗唔係咁正下話..滿心期待中)
好啦 幾個fd一齊開返幾粒鐘玩先

【服務】一埋去收銀 見到個著到好似young既...
阿嬸 囉 心諗:吊 網吧幾時興用阿嬸收銀 又樣柒..再睇下又唔係著員工3既
可能係老闆娘之流 真係認真唔睇得....d態度又差(自問去過好多網吧 都未見過咁串既收銀師奶)
d員工制服又青BB 都唔知邊個豬西諗出黎既

【環境】
埋去睇D機  呢樣又玩唔到 果樣又玩唔到 問個收銀點解連lol都可以成日斷線
仲要成間一齊斷 呢下先勁嘛=口= 玩一場斷3次 個名仲叫咩極速xx...咩加盟店
我心諗 極速極到斷哂片...之後又有幾班似黑社會既人士落黎玩 周圍吐痰 周圍兇人
唉 我都覺得呢間野等摺架啦

【食物】
我諗住試埋個飯 睇下得唔得啦...
咁跟住埋去收銀叫啦 30幾蚊送飲品 我覺得價錢還可以
叫左個雙蛋雞扒飯...點知黎到 d飯煮到爛哂...好似食粥咁
雙蛋 又係煎到爛哂 d蛋黃流到連碗邊都痴哂...仲有少少異味
個雞扒正常少少 因為食得出係一早整定既= =個水吧我仲記得係個中年女人
唉...我勸大家真係唔好去呢間網吧 (絕對唔係打手文...我真心希望唔好再有其他人中伏)

HI你咪向左走向右走亂講喇..我日日放學都係果度hea..lunch25蚊重送多個鐘你重有意見?傻的嗎?!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:30 PM , Processed in 0.033406 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存