2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 金庸群俠傳懷舊版(港澳台) 那些年金庸FANS (路過) !!值唔值玩? ...
go

[閒聊討論] 那些年金庸FANS (路過) !!值唔值玩? [複製鏈接]

如果講錯野的請大家不要見怪~~  話說我話自己路過 這個路過 我看了很多篇帖子 看完之後有D感想,想分享!
點知 一望個鐘原來我以經睇個半鐘 ,雖然可能對你地泥講可能唔係好長既時間, 但對一個要返工既人泥講~
都感覺算多吧^^ ! 那証明我同大家一樣還熱愛著金庸呢隻GAME 哦!! 唔知呢隻GAME 80後佔多少呢~我係其中一個~~80後既大家 唔知大家諗番大家返學個時有沒玩到唔想返學呢?? 現在回想起真係好懷念 !! 入正題先^^

我攻壇係咪沒左虎符呢回事咖????   呢咖玩我相信j都要買AC?? 高手們幫我留意下 有咩AC係岩我
                呢D好耐沒玩而有想係攻壇度出度一分力既AC呢不仿幫我留意下~!! 我諗我會帶到 10個8個朋友一齊玩!!
               但呢咖好似見你地D POST 好似話沒咩人攻壇 原因??  大家不仿比D寶貴既意見ME 今晚再傾 一陣要返工!

不用玩啦, 快gameover了 你才要玩 - -

伺服器3个 合成一个, 和服后补偿不公平, 怎样打, 3服,2服 差别太远

大部分都已經80後了 你要玩 只要買個十大AC就得啦 夠你玩到死服

今次都算多人攻壇 不過之後就會愈來愈少 不過聊天功能還可以

如果你有10個8個朋友 買齊勁AC 開埋個組織打壇 已經可以係壇戰版圖上佔一席位
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:32 PM , Processed in 0.027670 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存