2000FUN論壇

搜索
樓主: 二瓏
go

[法師] 雷神   [複製鏈接]

fiy 發表於 13-3-21 11:28 PM
你收皮啦,,你推曬成個FEZ幾千個法師出黎講曬先好排個你心目中所謂
正確既排名出黎啦,ON9
推得幾條友出黎 ...

呢個兩個POST得你同雷神咁有智慧,完全明白背後本意係咩。
完美配合,辛苦曬!

題外敢正面回覆得兩人﹕
身為版主,實力果然超凡。出筆利落,有埂之餘不失版主威嚴。
R團首腦雖然只係打一句,不過足份顯示自信。十分佩服,果然好集團就係有好領導。

其他一大堆問佢地1+1=? 一係答你係田;一係問番黎點解要1+1,點解唔2+2;再唔係答你根本無正確答案。

話說你朋友雷神有無萌塞啲,不過死都唔認輸確實係雷神。
字眼又搞唔清楚...團隊配合=/=團戰效益。佢自己唔睇清楚就問候人伯母...枉我咁辛苦用10分鍾打字介紹神既打法出黎...無人性架...

作文唔睇清楚標題不行的......

標題﹕
我的六尺高朋友
我的咪六高朋友

你同佢咁好朋友...請你提醒清楚佢啦,搞錯左好大件事。

國戰係50V50,點有得淨係計單兵架,你話係咪先。
你唔信咪開個投票

荒神 千s 安琪拉 雷神 四個俾一個你,同你係同一條戰線打二十場國戰,投票會簡邊個,只可以選一個。

如果真係要選,老實講,真係好難簡。
個人想簡荒神...好想佢嬴!_!
雖然同雷神同一條線一定俾佢搶曬雞什至蓋技搶雞,成日留PW無火彈幕又唔夠強,有事又唔會幫你,理論上一定好多人鍾意挑戰難度簡雷神,享受二十場神一樣既國戰。
而且仲要好驚雷神啲FANZ周圍俾GASH人幫佢投票。唉...

"侮"辱係咁寫架

紅螞蟻 發表於 13-3-22 04:29 AM
我認真我輸了

下下貢獻前貢獻後,永遠淨係用自己把尺去評論人地玩得勁唔勁。

令你不快,真係極之抱歉。
對我黎講,呢個係遊戲,唔係任何宣道/識朋友/找認同,通通都唔係,單純遊戲以已。
所以你對我文章既感覺,非常正確呢,再一次抱歉。

你回覆你既野就打曬。遲少少post出黎。
你想要pm形式,好抱歉唔得。我既遊戲有我既規則。

十週年勳章(賀詞)

二瓏 發表於 13-3-22 07:11 AM
完美配合,辛苦曬!

朋友?!你上多幾年2kf先啦
傻仔
又開on9post?
屌你老母又剩係推4個出黎?
你究竟有冇睇野架?!
你而家同d電燈公司有分別?!
屌你老母而家一係加5%或者10%電費
你地自己簡啦

打飛機打到咁,你真係on9過雷神
有你企係雷神隔黎,雷神都正常返

你究竟係咪真到on9到無得救既地步?!
家下選擇性失明添啊?!

你識黎識去剩係識果幾個,,你仲up到邊d人出黎?!

你入呢個post 評撚曬所有提名先係度開post扮高質啦屌你
http://www.2000fun.com/thread-5319520-1-1.html
唔撚敢啊?!

而家雷神都識得轉型
知一味自high無撚用
拎d飛機文出黎搞笑下比人娛樂多
谷下個版人氣
最撚起馬有得笑下
你呢?!認認真真係度打飛機做乜9
你都係返歸搞好你個網算啦

fiy 發表於 13-3-22 09:26 AM
朋友?!你上多幾年2kf先啦
傻仔
又開on9post?

果然係雷神朋友,紅字大大隻,講野唔洗邏輯都得。

十週年勳章(賀詞)

二瓏 發表於 13-3-22 10:00 AM
果然係雷神朋友,紅字大大隻,講野唔洗邏輯都得。

大師!我紅字加大,驚你呢d自high友選擇性失明扮睇唔到咋,,傻仔

大師!咦?!又迴避問題?!咁撚叻既你吓?!大師!

fiy 發表於 13-3-22 10:04 AM
大師!我紅字加大,驚你呢d自high友選擇性失明扮睇唔到咋,,傻仔

大師!咦?!又迴避問題?!咁撚叻既你吓?!大 ...

個post咁多人
成個新城勁爆頒獎禮,純粹分豬肉人人高興,評黎做咩姐。
你評下新城一兩屆既獎黎睇下

雷神貴為神,埂係要同強者比。
當然係呢四個啦~我建議係呢四個,四個唔多唔少岩岩好。
選100個點選-.-

投票最好啦,方便快捷,人人都可以參與,之前一堆回覆係咁講,不如你講點解投票唔好啦。
如果你話人選唔夠好
我見笨小陶話黃國係蚊B唔係千s,
咁改做 荒神 蚊b 安琪拉 雷神 lo

定你有其他人選提議?

二瓏 發表於 13-3-22 07:11 AM
完美配合,辛苦曬!

曾經有個鬼仔同鬼佬講

鬼仔:  老師話...外表不重要  最重要的是內在美

鬼佬:  這是因為你老師很醜  才這麼說

其實你都幾似果個老師

請你批評人之前    先用塊鏡照下自己咩質地

成件事簡單D黎睇....同個1LV去數鳩一個40LV冇分別

根本就係一個笑話

以前D人個個都唔信我好揪   我就逐個隻揪打撚死D仆街

1個唔服   我打1個   100個唔服   我打夠100個

人地話我隻揪得....國戰唔掂   我就幾日內拍條雙S  0死出黎

逐個打逐個挑    斷斷續續打足兩年

到而家   開始有一少部份人肯堂堂正正話我夠做

當中包括以前話我唔掂既人

呢D成績點黎?   講出黎   靠把口?  吹出黎?

全部都係靠我一手一腳打出黎

真金不怕紅爐火   

以前我有句雷神賦   送比你...希望可以點醒你啦

雷神賦 :

論壇傻仔最濕鳩    見到雷神變馬騮
佢話雷神on鳩鳩    雷神質佢食賓周

點定義最強之說
要發動投票的話 得四個人選==

XFire沁桃 發表於 13-3-22 10:17 AM
曾經有個鬼仔同鬼佬講

鬼仔:  老師話...外表不重要  最重要的是內在美

你都係想有人同你玩姐,我同你玩LO

玩十一場,六勝。
輸左DELETE所有AC 永遠唔上2000FUN。

規則
教學戰場唔準出水,專為你而設,滿意無?
唔食水正常用所有技。

我用本職配點,唔轉職唔轉配點。
http://feskill.omiki.com/sco.html?3LLK00002003J

二瓏 發表於 2013-3-22 10:33
你都係想有人同你玩姐,我同你玩LO

玩十一場,六勝。
輸左DELETE所有AC 永遠唔上2000FUN。

規則
教學戰 ...

弓技打法師==
戰士不是有看頭多點嗎

玩過星曲WEB

忍唔住留句

基本上無火,對盾戰做唔到咩傷害,識玩既戰士都唔多會驚。

一睇完呢句就知你唔識玩法  就唔好咁多聲出啦

有招冰a 雷c都磨得死人啦  

一隻法師唔識玩呀, 比夠你有冰d火d雷d 你都唔夠做啦

仲係到評論人  根本係到班門弄斧

仲有你講得呢句 證明你只係多數留意大戰線既法師

如果係大戰線玩得多傷,人頭多  其實未必真係咁勁

我10kill都唔講啦 , 睇小隊就知功架

拿 我今次係針對你講果d野咋  唔係針你個人呀

匡noah 發表於 13-3-22 10:38 AM
弓技打法師==
戰士不是有看頭多點嗎

無計,雷神話唔用本職 用第二啲職就係睇唔起佢。
我本職弓遊,有咩辦法,又話我無實力...我都預左輸。
其他職仲屎,無謂用黎同佢玩悶親佢。

我僻地1打1曾經輸俾安琪拉,法打弓唔得既咩?

匡noah 發表於 13-3-22 10:27 AM
點定義最強之說
要發動投票的話 得四個人選==

選港姐咩-.-

加夠五個位,你放多一個人選LO。

二瓏 發表於 2013-3-22 10:42
無計,雷神話唔用本職 用第二啲職就係睇唔起佢。
我本職弓遊,有咩辦法,又話我無實力...我都預左輸。
其 ...

無 我覺得作為挑戰者=__=
被挑戰者有優勢再被擊敗比較有睇頭

還是你認為弓遊同法師隻抽係同一條起跑線?

十週年勳章(賀詞)

醉孃 發表於 13-3-22 10:42 AM
忍唔住留句

基本上無火,對盾戰做唔到咩傷害,識玩既戰士都唔多會驚。

人地可能玩得lol之類多,,要玩真實傷害同dot值

佢剩係識暴光率高既人,,有撚用咩

匡noah 發表於 13-3-22 10:53 AM
無 我覺得作為挑戰者=__=
被挑戰者有優勢再被擊敗比較有睇頭

我都唔係專家,普通弓遊,普通字型大小,預設顏色,邊有人識
難得我鼓起勇氣挑戰神,你比啲鼓勵我好唔好...

二瓏 發表於 2013-3-22 10:56
難得我鼓起勇氣挑戰神,你比啲鼓勵我 ...

加油 祝你贏
前提雷神受挑 wwww

匡noah 發表於 13-3-22 10:57 AM
加油 祝你贏
前提雷神受挑 wwww

多謝你...希望唔會俾雷神炒...

順帶一提...呢個POST題名下D高手,唔知大家認同?

個二瓏(戰) 一定唔係講我........
戰士一定係講緊二湖,二個人黎

二瓏 發表於 13-3-22 10:56 AM
難得我鼓起勇氣挑戰神,你比啲鼓勵我 ...

我成日練同弓遊打  

2年前我單挑法師麻麻   你睇我上年點禁住打撚死隻VIVI

你真係當我呢2年仲係ON鳩鳩識打近戰冇食過夜粥?

我受你挑   打乜撚野11場6勝  細路仔??

開場兩邊企既距離唔準過2個半雷A身位

1場定勝負  

XFire沁桃 發表於 13-3-22 11:13 AM
我成日練同弓遊打  

2年前我單挑法師麻麻   你睇我上年點禁住打撚死隻VIVI

幾時挑?我又花生下
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:40 AM , Processed in 0.306403 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存