2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 我carry到自己條路,但carry唔到成team~~!!
go

[閒聊] 我carry到自己條路,但carry唔到成team~~!! [複製鏈接]

前言:話說朋友又我玩lol,第一個帳號打了26lv全部電腦,朋友說要多玩一般對戰,我又開了一個新帳號1lv開始打一般,s2到了30lv ,朋友說會將會改版了s3 ,就是一句積分會重置,這個機會前去試試積分吧!打了20多場,輸多贏少!自己當時英雄不夠熟練,意識差,走位也很差!現在比較好多了!但s3我你起始是銅Ⅴ區,銅5是有很好的隊友!但有更多是你無法想象的差!我應該重練還是繼續在銅區戰鬥呢!不解!

台服主 ap  副jg 最高只上過銅2 現在又下了銅4了!慘!

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

其實我唔認同巴哈果班神咀3000+
咩野1個人Carry
LOL係團體合作遊戲
雖然個人技術重要
最重要都係同隊友合作

重練你都係會係銅區

笑傲無雙 玩過星曲WEB

當你羸你條線既時候..
試下去gank 上下路..
再唔係叫埋隻jg去counter jg
好好利用你肥左既優勢去帶其他人打
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-1 01:13 AM , Processed in 0.029709 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存