2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 女皇之刃 用了500g 沖+7武 失敗收場 最後送了50件藍綠裝給全伺服 ...
樓主: aukwokfu
go

[疑難雜症] 用了500g 沖+7武 失敗收場 最後送了50件藍綠裝給全伺服 ~,~   [複製鏈接]

aukwokfu 發表於 13-4-21 06:17 PM
制裁者 亂加可以

不過被動要先升滿, 因為制裁者是屬於低中階練習組織使用的。

亂加可以? 你是玩制裁的嗎,沒研究好不要亂教人

制裁技能要先決定自己上線玩的是戰場,吃王,刷單人副還是組隊副

純戰場單刷副 可以放棄點挑怪技
要坦王,打組隊副 單群挑點滿都是必要的

建議既血量先點滿,保護力是有用但是如果裝備沒+7以上都算是被秒殺

要玩攻擊力可以點衝擊波和衝擊風暴

我個人是力量之盾和鋼鐵強化點滿 變身機甲組個補師吸火力

詳細還是要配合自己裝備和玩法去考慮

╭幻.影╮ 發表於 13-4-21 06:50 PM
亂加可以? 你是玩制裁的嗎,沒研究好不要亂教人

制裁技能要先決定自己上線玩的是戰場,吃王,刷單人副 ...

請問制裁裝備呢?

BENVVV 發表於 13-4-21 10:48 PM
請問制裁裝備呢?

看輸出還是坦

坦我選保護力 防禦力 HP 頭會選到有CP的
飾品都用勇士

輸出我沒研究 不外乎爆擊率 爆擊傷害 命中率   力量攻擊力都好重要

本人已經完全放棄此game 不過你傾呢d 請滾返去巴哈

首先係你答人先 要滾你自己滾
完全放棄此game 但係又上黎鳩up幾句無腦既野

仲有2000fun係香港一個大既遊戲討論平台,我地中意係到傾係我地既事
內容傾咩都唔係你去話事,你版主呀?

BTW呢到唔討論呢樣,討論D咩?
討論點解你會用500G都衝唔到咁柒?

我無買幣儲點
早已全身+7全頂屬裝備藍機甲制裁,武器2次上到+7比我上+8降左,但我第又上番第3次+7了
就算我唔係人品好咁快上到+7 我都唔會因為衝唔到就開POST話講一堆廢話
棄GAME就請走得乾脆利落少少 唔會開個POST同人講自己有幾錢賺幾錢就有人留你
係咁勁既日日賺你怕衝唔到?

BTW我而家仲日賺100G以上 你賺唔到係你能力水平未夠
你果堆垃圾攻略祕訣 咩打副本唔可以重覆 4屬武值200G
聽你up既人咪一齊上唔到+7囉

慾望之夜 ID 小菲

回覆 ╭幻.影╮ 的帖子

又上黎鳩up幾句無腦既野 <- 你咪係囉

你說大量垃圾又什麼加點開始之後 ,我一句回復你。

我用4天,你老母用幾多日? 我1日 hkd$換game $ 900G ,  1天不玩多過你十倍
還有看你的留言, 就已經覺得你on9仔一個,智商底 又要9教人, 我心諗, 你老母生你出黎腦袋是不是裝草的?

※修正 叫你阿媽重新生過一隻出黎 A_A      

吾好諗住同我有口舌之爭~

---------------------------------------------------完-------------------------------------------------------------

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:16 PM , Processed in 0.033358 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存