2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 黑橘是不是多鬼餘???
go

[其他] 黑橘是不是多鬼餘???   [複製鏈接]

明知都快汁笠,仲攪咩升級豆份,浪費玩家同工作人員時間

復活節仲同你搞個NO9米開倉活動..睇你死唔死...

八婆米開倉活動 擺到明hi鳩你地架啦.....仲要中個頭埋去我都唔知講乜好

禁好死甜心惡魔當年出過一次就冇再出無啦啦又出返(雖然都係黑店抽),唔洗估都知緊係隻game收皮前都要 呃返一畢

十週年勳章(賀詞)

真係唔該早多幾個月講啦
見人地係咁抽黑商...
有d新黎既仲特登收套裝玩

我係甘睇ge.. 可能果個唔係隻game收皮前呃返一畢.. 而係gm 想救番隻game ... 找番一畢錢.. 簽番約...  不過唔成功...   

我係咪太樂觀..  ...  

pkedward222  你諗多左了www  發表於 13-4-23 09:04 PM

十週年勳章(賀詞)

呃一筆吾緊要

回收老伯下架同買野都要10星介想點?
我記得台服D野係0元架喎
執都吾可以執得大方D?

笑傲無雙

pkedward222 發表於 13-4-23 08:58 PM
八婆米開倉活動 擺到明hi鳩你地架啦.....仲要中個頭埋去我都唔知講乜好

禁好死甜心惡魔當年出過一次就冇再 ...

得啦,知你醒啦

升beanfun根本唔係針對fez,係瑪奇囉好無??
瑪奇之前活動一班人開分身掛,先令橙橙知gash之前太易申請
令到一班人有大量gash帳,問題嚴重

原來係咁既 發表於 13-4-23 09:06 PM
得啦,知你醒啦

升beanfun根本唔係針對fez,係瑪奇囉好無??

你邊忽睇到我話升爛豆針對fez呀傻hi,你呢句野我好覺得你係想搵交嘈

要搵交嘈就pm啦,知你醒,醒你老母咩醒......你自己醒少少就唔洗比人屌啦

十週年勳章(截圖) 十週年勳章(賀詞)

升唔到, 無哂D人就爽到喊, 汁粒先黎升

4月16號升唔到級啦..無玩成個星期
今日再升級,,點知升到級,,好開心咁諗住入GAME同朋友仔傾未來去向同SAY 88
點知吊你屋企裝唔到粒豆..ON9
都7月汁啦,,你升咩撚野級啊?多尻魚,搞到我依D玩家GAME都入唔到,,
咁你同搶完我錢再殺埋我屋企人,等我自己一個寂寞..有咩分別啊?
好撚傻系啊吊,,

笑傲無雙

pkedward222 發表於 13-4-23 09:13 PM
你邊忽睇到我話升爛豆針對fez呀傻hi,你呢句野我好覺得你係想搵交嘈

要搵交嘈就pm啦,知你醒,醒你老母咩醒 ...

我第一句的確係同你講緊
但係樓主講既野,我都希望回覆佢
所以除左第一句,我已經無野係同你講
唔好自作多情

我真係唔明,讚你醒,點解要問候我老母
仲有我邊忽話過自己醒

原來係咁既 發表於 13-4-23 09:19 PM
我第一句的確係同你講緊
但係樓主講既野,我都希望回覆佢
所以除左第一句,我已經無野係同你講

咁你引用我講一大堆野做乜撚野? 柒撚左就認啦,而家係到扮死狗

得第一句唔撚識點評? 同埋我又唔撚識你 講乜撚野知你醒姐

笑傲無雙

pkedward222 發表於 13-4-23 09:22 PM
咁你引用我講一大堆野做乜撚野? 柒撚左就認啦,而家係到扮死狗

得第一句唔撚識點評? 同埋我又唔撚識你 講 ...

點解回應你一句就唔可以引用??
唔好話你自作多情柒左又唔認?
柒就柒啦,認左佢無人會屌你
同埋呢度論壇黎嫁,我點解唔可以回應你

真係智障,回你一句就咁大反應打曬粗口咁
係唔係平時無人想同你講野,而家一有人理你就腎上線素急升?

原來係咁既 發表於 13-4-23 09:31 PM
點解回應你一句就唔可以引用??
唔好話你自作多情柒左又唔認?
柒就柒啦,認左佢無人會屌你

話你戇撚鳩真係戇撚鳩,無啦啦引用話得啦知你醒然後下面就講爛豆乜乜物物

醒乜撚野? 醒你老母? 要嘈交就pm我慢慢嘈,咪撚係到騎劫人個post,自己柒撚左眼殘睇錯野仲好意思係到死雞撐飯蓋, 我唔撚明我又唔撚識你你無啦啦係到話 得啦,知你醒喇 係到做乜柒,你話唔係想挑釁搵交嘈?

定係你愛上口米 我話佢八婆所以不爽呀 ~"~?

笑傲無雙

pkedward222 發表於 13-4-23 09:38 PM
話你戇撚鳩真係戇撚鳩,無啦啦引用話得啦知你醒然後下面就講爛豆乜乜物物

醒乜撚野? 醒你老母? 要嘈交就 ...

句句老母前老母後,撚前撚後咁無教養

我引用你果句就係回你一句點解唔可以??
我由頭到尾都無諗過要騎劫個post
所以我第一個回覆先回應樓主講既野
如果你真係覺得我係回應緊你既
唔該你真係學番下中文
你由頭到尾都無講beanfun個問題,係樓主講緊
所以我邊有可能係應緊你

你自作多情,柒左咪柒左囉,係要撐
好核突嫁,加埋點解要pm傾
道理都唔係你度,呢度傾同pm傾結果咪一樣

襯早,認衰仔咁咪好囉

原來係咁既 發表於 13-4-23 09:48 PM
句句老母前老母後,撚前撚後咁無教養

我引用你果句就係回你一句點解唔可以??

你都幾撚好笑,引用人挑釁完講句 得啦,知你醒喇 然後下面就係到講爛豆d野
我由頭到尾冇講過爛豆同升fez ac d野 之後比人話你柒撚左而家又係到唔認
關學中文乜野事? 你唔係戇鳩到咁下化? 自己睇返你自己個post打左d咩啦 膠

真係話你戇鳩怕你嬲,唔話你又唔識收,你要繼續死雞撐飯蓋慢慢,同你講禁多哂膠氣
未見過d人跌左落地死都要拿返渣沙 自己柒左都可以唔認係咁死撐

anyway 你繼續慢慢撐 我唔會再回覆你呢個膠,係第2個版睇緊文成日提示彈出黎就係你條粉皮係到死撐

笑傲無雙

pkedward222 發表於 13-4-23 09:55 PM
你都幾撚好笑,引用人挑釁完講句 得啦,知你醒喇 然後下面就係到講爛豆d野
我由頭到尾冇講過爛豆同升fez ac ...

同你講多兩句都貶底自己,已舉報
真係好心你,唔好睇得自己咁重要啦
你唔係故事既主角呀

我唔會再回應你既回覆
除非你再發表一d極度挑釁既言詞
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:19 AM , Processed in 0.034942 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存