2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero [FF] 我與FEZ的一二事
go

[國家] [FF] 我與FEZ的一二事 [複製鏈接]

可能長 無圖

夕陽西下 再長既戰爭都有完結既一日
起幻想大陸持續4年多既戰事終於都劃上句號
和平終於降臨於艾斯塞蒂大陸

起橘子帶領之下
所有玩家將會被送往極樂資源回收筒
果度無戰爭 無寶石 無國戰商店 無限量卡
無P甲 無外掛

有D玩家選擇去其他平衡世界繼續佢地既冒險
但係我無

我個名就叫悠遠
封測果時就叫姬銀 黃國果時就叫捌號
有一樣野我係比人叻既
就係我唔怕痛

我主玩盾戰
負責用生命值硬接地火 用生命值硬接重壓 用生命值硬接懲戒

歷史既野就唔輪到我講 大把前輩會講
家家有本難唸的經 我亦都唔打算起到數橘子既野

我就數下 FEZ訓練左我既M屬性同ON9值

就由弓遊朋友介紹我玩開始

個人方面
-1LV戰士打5LV地獄犬升LV,之後我升高左我仲去左打蝴蝶
-一開始有試玩AC,我齊左兩套頂防國商之後唔記得升級做正式會員,之後你懂的
-初時玩盾戰覺得 唔用痛克跌地會扣少D血
-因為一直都抽唔到戰士既輪盤裝,最後我係用星戒買板金,競技場洗左一套天武、雙手斧、劍盾
-回收阿伯 回左水晶弓 水晶小刀
-用盾戰打左一套女傭裝
-拍片放上黎比人插 仲好認真同人理論
-起跳樓高地 放遠攻廚下面既人以為自己好醒 點知比人一下雷C電番落去

遊戲方面
-waiting online 望住果條毛 望左好耐
-用生命值硬接外掛無限PW巨龍

國戰方面
-比人壓城封三牆我都仲繼續打
-入左A石30防之後斷線
-睇世界奇觀 雙子塔 三子塔
-入5V0場以為嬴硬 點知比人屈雙龍加QML 反輸

溝通方面
-入左新團睇唔順眼新手玩家 但怕教新手 變左鬧佢趕客 或者比人話神童 而唔敢出聲
-試過同屋企人傾計開左咪比人笑
-因為有一段時間剩係可以玩深夜場 而開始無再同一班隊友聯絡

-----------------------------------------------

如果唔係FEZ 我唔會鍾意FEZ人設既神谷盛治
唔會有一班同我出生入死既戰友

我有好多印象深刻既玩家起腦入面
相信大家都有

他朝有一日

孫: 你細個係玩乜架?
我: FEZ
孫: 乜野叫做保險FEZ UM?

我知道佢呢個年頭玩既已經唔再係我玩果D GAME
佢玩既係
超!エキサイティン!! (超EXCITING!!)
3D 4D 5Dアクションゲーム! (3D 4D 5D ACTION GAME!)

我好想同佢講 你識條春咩!
但因為佢係我個孫所以我忍住左口無講

我臉帶一點憂愁
開始憶述起果段既悠遠又流長,激動而又熱血既往事......
已有 3 人評分Good 收起 理由
剎洛斯v霍爾丁 + 1 同自己孫講 你識條春咩! 笑左
jack19921214 + 3 ??????
judas2000 + 1 睇到第15行以為你開心舞上身..

總評分:  Good + 5   查看全部評分

88fez

:smilie_:D:完來係你

笑傲無雙 玩過星曲WEB

UID3159918 帖子0 積分0 Good4  

喂屌你0帖既

唔是日日 時時刻刻都有上2KF
所以開個新既咁解啫

由橘子 發起 既 人類補完計劃
如果我是碇真嗣..... 這些機會不是屬於我的

笑傲無雙 玩過星曲WEB

soft_far 發表於 13-4-25 02:42 AM
唔是日日 時時刻刻都有上2KF
所以開個新既咁解啫

唔係,你發完主題之後都仲係0帖先得人驚
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:50 PM , Processed in 0.041743 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存