2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL [只限台服]幫巴打們用信用卡/paypal買點
go

[活動] [只限台服]幫巴打們用信用卡/paypal買點 [複製鏈接]

哈佬各位巴打好,我近日無聊時候有個諗法,本身都有留意開手機D GAME同埋男朋友都鐘意打機,有時候見到巴絲因為無信用卡買唔到野好煩惱。咁我又想試下做生意,所以就想開個Post黎幫大家用信用卡買下野。如果各位巴絲對網上購物有興趣可以ADD我Line傾呀。
Line: lareine2013
傾岩左會用銀行過數,我會抽果件貨物大慨10%既錢 (神魔除外)
例如:神魔之塔 15石88HKD 我會抽12蚊 (神魔隻GAME 最高抽12蚊,你買幾多石都係一次交易抽12蚊,因為有巴打做緊,唔想做Cheap個價)
如果係Steam既話,例如CS:GO 賣緊14:99 USD 我都會抽番Around 1.5 USD (到時會再計)
我唔係好識仲有咩GAME可以做呢個DEAL,如果巴打想幫襯記住留意隻GAME有無得用信用卡喎。
P.S  如果各位覺得D價錢太貴,可以係個Post講,我會留意同調整下
       唔滿意既請高抬貴手,唔好鬧咁盡

等封......
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 09:38 PM , Processed in 0.038792 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存