2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 烏合回憶集中區 難民小瞳回憶錄:)
go

[其他] 烏合回憶集中區 難民小瞳回憶錄:)   [複製鏈接]

見咁多人都打呢D野. 等我又打下先z_z 橫掂放假好得閒

我係由公測既時候開始同我當時男朋友一齊玩.第一個玩既國家其實係紫國
相信舊v團都會仲記得稀仔呢個人..個時我同佢乜都唔識..
玩玩下 稀仔就話想入v團 跟住就入左去啦.
記得個時既紫國 係比幻影狂洗本土 而我就唔知點解 十分重視國任呢樣野..
成日都會係個城又好 大地圖又好 叫人一齊宣 就算5v0 都係咁樣打
可能我d擴建就係咁樣慢慢學返黎z_z
之後都幫過v團整團網論壇.. 亦都做過見習副隊!?
我都唔知點解會有呢個名. 但係唔夠幾日 我已經嬲都出走..(因為某人無腦阻q住我打國任 搞到國任失敗)

跟住我就去左綠國同真芝芽衣玩 ..我好記得 我一路都當佢係女仔囉!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
就係咁樣佢就帶左我入烏合 識左76班7頭 ..搞到個人愈黎愈粗魯..
我仲好記得開頭我不嬲都係好斯文架囉Q_Q..
係烏合 識左一班有意識 思想比較成熟既呀叔 (係咁架啦 鬼叫你地3X都有咩 A_A)
我最記得係難民89比人爆AC 烏合一夜變到得返D副隊...
而當時76霆都係隊員..佢個1號位 就比我呢個咁岩有副隊收返既我...頂上左..
個時係綠國 烏合 轉職 都要申請 講真勁煩..
但亦都訓練左我當時玩盾既技術.. (其實玩盾好痛苦架囉-_,- 暈左見到佢死唔去真係想講粗口)
亦都記得當時閒雲入黎烏合學野 佢話為左個團喊 ..
(我信囉 亦笑左你一陣 不過SORRY 你真係太認真了! 都汁笠啦 唔好介意我爆你D野LOL!)

之後冇耐 班7頭就話要轉去藍國發展
而我呢D小人物 就緊係要隨波逐流架啦..
仲記得我地成班未夠20LV入國戰場..係一星地圖爭怪打..
呢D都幾難忘. 要帶到成班人由綠國轉去藍國 重新開始.
其實你地已經好成功. 認真既 我好佩服你3兄弟.
所以 一路都好有心機咁升隻人上35.. 仲要...仲係玩盾=.=(當中有轉雙手打怪升)
之後你地搞團聚 我仲記係唱K..我都飲到貓貓地Q_Q
要小追同我搭的士返屋企 ..但佢一定仲貓過我囉 攬住唔放LOL (BTW 我同小追都識左幾耐下 所以冇咩所謂啦)
跟住又多左一班本身係藍國既新血加入 平子 呀奶個D
個時又去食飯又去船P 十分懷念!
仲有小男..呀CHA.. 個班 ..我都估唔到會同你地一齊去CAMP!..
其實咁大個女 真係第一次同唔係男朋友既男仔訓囉..所以幾時都話同小男係一夜夫妻..
個2日真係好開心. 有機會一定會再同你地去 ..(如果有人搞的話)
因為小男同呀CHA 佢地 我又多左2個花名....霸氣妹+賢妻=!????
HA 我都唔知喇 ..
跟住個個都開始忙 又轉GAME玩既時候 我又轉過去紫國黃國玩..
到最後 都係返左烏合.就算得返唔夠10個人ON..
都知道我走唔甩呢個團架喇Q_Q
就好似離家出走咁 點都要返屋企既..
呢幾個月入面 好景既 咪有5個人以上囉..(唔計講汁笠之後)
其實由帶團打到到帶小隊打 ..都係同一樣野 只係人多人小 意識有幾強既分別..
帶團影響既係輸贏 帶隊影響既係戰線..
所以都冇咩所謂啦 最緊要既 係烏合仲有人..
關SER之後如果HK SER冇出路 我會轉戰日服(已開AC k服 紫國)
有人提議過我開返烏合..不過睇下多唔多人去先啦0rz..

其實同烏合既情意結係 我地好多人都出過黎食過飯.. 我都當哂係真人FD..
包括而家都仲有同某d團員 keep住食飯睇戲.
係FEZ 得到既唔止係戰友 仲有朋友=)
已有 18 人評分Good 收起 理由
丫環 + 3 估下我係邊個~~~~~~~
iloveyoubytc + 3 LT 日服再見:)
霉乂男 + 1 路過圍觀烏合女神
hkopene069531 + 1 slendid memories !
Tsuna34416912 + 3 路過圍觀烏合女神~~~
艾克斯 + 1 OMG
笨~蛋~夢~ + 1 路過圍觀烏合女神 (跟隊
夏娜乂呆 + 2 仲記唔記得我欠你500M A__A
火狼cool + 3 路過圍觀烏合女神
o0LUNG0o + 1 路過圍觀烏合女神~~~

總評分:  Good + 32   查看全部評分

笑傲無雙 玩過星曲WEB

好有心機打個文章
最後的日子招反之前的團友
一齊玩最後的時間
好心痛

瞳〃 發表於 13-4-26 10:54 AM
見咁多人都打呢D野. 等我又打下先z_z 橫掂放假好得閒

我係由公測既時候開始同我當時男朋友一齊玩.第一個玩 ...

反正都就熄ser唔緊要啦

不過其實個陣係兩條友愈嘈愈勁之後兩條友愈嘈就愈爆愈講愈難聽, 個下我都忍唔住

不過我個陣只不過係一個毛都未出齊的細路

試下依家搵我嘈交我深信我會有理冇理一巴就車埋去真係彩佢都有味

不過冇個一次嘈交我今次都冇佢呢個好老死

我地My班人依家都有keep住食飯出黎玩, 不過個個月都見佢地其實有時都幾悶 講笑

btw 我地都係k ser紫國bor, 有機會組埋打下啦

jeffrey1025 發表於 13-4-26 11:02 AM
反正都就熄ser唔緊要啦

不過其實個陣係兩條友愈嘈愈勁之後兩條友愈嘈就愈爆愈講愈難聽, 個下我都忍唔住  ...

我好似入左有POLAR既團 係咪呢個...

十週年勳章(賀詞)

瞳〃 發表於 13-4-26 11:08 AM

你琴晚怒火OFF RC?lol

算係藍國烏合既團員路過

瞳〃 發表於 13-4-26 11:08 AM

唔係呀, 我地係另一個

本身都想入埋去不過如果入哂去太多人會俾d日本人發現我地係香港人

日本D團大部份都係below10人架

最後決定分團但係同rc打

三條木 發表於 13-4-26 11:24 AM
你琴晚怒火OFF RC?lol

我教FD 開日服AC..
加上我唔明咁多粗口有咩意思..算啦 我應該會同你地個RC無緣

十週年勳章(賀詞)

瞳〃 發表於 13-4-26 11:43 AM
我教FD 開日服AC..
加上我唔明咁多粗口有咩意思..算啦 我應該會同你地個RC無緣 ...

我都覺得好多lol

利申:我冇講

話說LT有冇興趣黎LOL姐a_a

玩過星曲WEB

LT真係個賢妻,大家單身既請盡快去馬,敬請合作

K ser紫國朋友路過 :0

MAMI  有無興趣去渣高達

我連隻戰士同隻遊俠都無左 得返隻吉吉已經唔想玩 想打返戰士種感覺都好難

全文重點 :
其實咁大個女 真係第一次同唔係男朋友既男仔訓囉..所以幾時都話同小男係一夜夫妻..

by難民

"就係咁樣佢就帶左我入烏合 識左76班7頭 ..搞到個人愈黎愈粗魯..
我仲好記得開頭我不嬲都係好斯文架囉Q_Q.."....
"都知道我走唔甩呢個團架喇Q_Q
就好似離家出走咁 點都要返屋企既.."<- 呢點我都有同感既lol

jam322 發表於 13-4-26 02:59 PM
話說LT有冇興趣黎LOL姐a_a

小紫, 我都有玩, 得閒rc叫我加啦~lol

jam322  好aoa on rc 密我!  發表於 13-4-28 01:52 AM

有強姦冇局賭 又唔好見我俾人感染到我變到好 斯文!

出到船p咁正 @@

3幾呀叔LO
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 08:04 PM , Processed in 0.045895 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存