2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 神兵玄奇Online 請官方板主留意~
go

[疑難雜症] 請官方板主留意~ [複製鏈接]

你地又話知道活動太難改左做全部人都送
但係家族長拎獎都係拎到同家族成員一樣既野
活動二:名門家族戰天下
活動日期:4月22日 至 4月24日
活動玩法:在封測期間,玩家只要成功組成家族並有30名家族成員,不論家族長還是家族長員在公測時同樣有獎。
活動獎品:
家族長:高階魔源石(紫)3個、高階仙玉(紫)3個、蟹王卡1張
家族成員:女媧元靈石5個(任務道具)、銀元寶100點(任務道具)
都無高階魔源石(紫)3個、高階仙玉(紫)3個、蟹王卡1張

我係百鬼夜行,,公會 會長 我係封測到 辛辛苦苦升到2lv公會先知到收唔到30人
兩日時間根本冇可能升到3lv公會

又冇野 送返比我地

隻game而家限時搶購冇!!!! 活動時間第一日又冇 第二日仲衰就係時間錯晒

仲有 又話 封測玩到20lv 送 30日座騎 8格包 等等,,,

而家8格包1個都冇!!!!

笑傲無雙

咪係囉~~快d搞搞佢 唔該

小盜 發表於 13-5-1 03:22 PM
你地又話知道活動太難改左做全部人都送
但係家族長拎獎都係拎到同家族成員一樣既野
活動二:名門家族戰天下 ...

請問係 只有 山河袋 拎唔到
定全部cb道具都冇收到?

●坐騎:竹隱(30天)
●山河袋(8格)x3個
●金克拉10個
●命運之骰10個
●飛刀10個
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 10:36 AM , Processed in 0.029443 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存