2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 女皇之刃 30副本少少攻略
go

[心得分享] 30副本少少攻略 [複製鏈接]

見冇人講咁我就講dd啦,其實我都知d唔知d,最好有人upload個攻略網上黎,或說我都死左幾十次都仲係唔知衰咩
(有錯請講,不過唔好插得咁入肉唔該)
第1個王:打到咁上下個場會定期大爆炸(我1900血即死唔洗講野),爆之前會出d 5000血ge小怪,殺左小怪就會有一個40秒buff,可以防爆(一人殺一隻好啦,如果搶左隊友果隻就比人小啦)
第2個王:冇咩特別,仲之記得拉D小怪埋黎一齊打就是~~
第3個王:見小怪就清!, 打到隻王得返1m血佢會癲左, 地下會出現2種光,
                             1:白光(肉坦拉住隻王,跑上去),果一刻藍光上面果個血量上限會爆升2萬,(好似仲會加防)
                             2:藍光(補c專用)
(本人試過,水池個BUFF係可以消除,亦即係如果有D傻隊友企左上去,你可以幫佢消除個BUFF1-2秒,然後叫佢快D行開)
最後王:d小怪一出就立刻清,係立刻果隻,唔好比佢地有攻擊機會

起到想講講行去打王途中會有自爆甲虫,一堆甲虫足以炸死人,麻煩遠攻留神,一見就射,唔好比佢地埋身

THX~~~~,因為我搵極都搵唔到攻略.....T_T
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:05 PM , Processed in 0.025827 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存