2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero [回憶錄]字海`````````公測玩到依家都無戰場意識又無乜 ...
go

[其他] [回憶錄]字海`````````公測玩到依家都無戰場意識又無乜人識既新手~~~~~~~~~ [複製鏈接]

小弟姓巫 名巫

生路歷程篇

封測前上2kfun 望到隻game 好hit wo....
好似好多人期待咁~ 搞到我都期待埋一份
果陣我好記得有人開post話一齊入綠國... 仲放埋個m群出黎
我記得個搞手係綠國個我愛羅黎

但果陣好似綠國太多人定  #$#%$^%&關係....
我入就入左佢個m群 但封測果陣走左去紅國試下....
果陣時我記得我係入左"紅蓮戰妖"?!!?!?!?!  記得大佬係紅蓮缺.........
同埋天武裝係1星介1件 仲要頂防:)~~~~ 當時玩果陣就覺得 eeeeeee 唔錯wo  咁易有頂防裝
(其實上述果2條友都係只有我記得佢地... 應該無人知我係邊個了

封測玩弓手.... 果陣學識玩騎士
但我on999999到出騎亂水 + 打主城... 以為打主城會扣到血?!?!?!
玩左幾日就完封測

公測開始...... 我入左藍國 先正式姓巫 名巫
點解個名咁kai ???????因為mo2mo2=巫巫 ?? 笑

見到d人玩戰士好似好大力咁... 結果就on居居開始玩戰士
跟住拜拜收左我 ~入左星空旅行社 ..... 果陣我仲係個新手黎 乜都唔識 剩係識打打打打打打打
記得當時成日自high 搵雷霸隻戰士黎比 但次次d戰績都輸到hihihihi~~

唔記得咩事星空旅行社散左?! 開左ELITE 定乜乜@#^#$%^ <-------已經唔記得
係ELITE玩左都幾長時間.... 仲識左幾個真人FD ~ 果排日玩夜玩..... 同奸雄一樣會考都898埋~~
我記得果陣5人隊: 蠻夷 我 JACKY 奸雄 FRAN?
5條友加埋殺左 40幾人<--- 好似再多d?!?!?! 果陣真係hi到爆
之後好似有d人事發生.......... 幾個老友走左去黑夜戰魂... 結果我諗都無諗就跟佢地飛左去黑夜~
識左箭_ 條onjj 風雨 等人..... 不過玩耐左 就無乜人玩.... 跟住我都走埋團......

跟住就入左幻影試下玩... (不過都係玩左一陣) 果陣默戰已經唔存在了
同喳咋 御雨 組隊打....( 我覺得我提果d人名都無乜人識 )
喳咋a石盾衝埋去係咁食人地d技 我地其他人就係後面跟住沖去抽水.........
有一排我地3個轉左弓手 3個入5a 狂射強力 當戰士咁玩
果陣又係玩到hihihihi

玩玩下又無人....... 個個團都係咁LOL
入左圍城.... 試下小隊滋味... 學下打小隊
大汝條on9 都幾nice 同班人玩得都幾開心
起碼無排斥我:(
雖然我把聲貴過金... 入rc一句聲都唔出 但佢地都有聊我... 幾好人!!!!!!!!!!!
識左 大汝 風哥, miko, 影叔, 長眉, 加拿, 牛牛, 呀神-.- 等
仲捉埋我去打比賽~ 不過果陣我唔係用自己隻人 而且....係有人甩左底先由我頂上 orz

同樣地...... 又係玩玩下無乜人.........
結果又走團 去到依家最後果個團 烏合之眾
係入之前我已經從交易過程中 認識左女神 LT .......
(((( 佢on居居咁.... 做人無敵心? 原本係一個機友黎... 結果傾下傾下...變埋真人FD......仲成日豪請我食飯
認真個人真係好好... 不愧為女神
果陣考完ALEVEL ....非常的得閒非常的毒...... ? 日日就同難民小紫 (深紅) 夢玥 小瞳 猿鬼 雞雞 班人狂打機
入去果陣仲好多人有玩....
但又係玩玩下d人又開始消失....去哂打LOL...... (難道我是剋星?~~~~~~

去到依家 少左好多fd玩.... 又無乜沖勁....
已經係間中先打1,2場...
去到汁笠 有d感概........
其實差唔多個個團都入哂....... 除左某d細團果d 唔計啦:)
仲有係G團到搵到幾個師弟 果陣直頭覺得shocking!!!!!!!!
fez 令我多左班fd...... 令我毒左好多 不過都令到我出pool........   LOVE YOU BBBB
多謝各位同我玩過同我打過既人 :)  (雖然有d玩之前成日一齊打 但依家見面都無計傾) 唔講名啦~~耶

戰場篇
我玩戰士大..... 覺得近戰先夠哂刺激 而且又易汁雞.....
結果戰士最快40LV 但另外果d職無郁過
之後就開始試下玩法c.... 早期法c我係會玩火法.當戰士咁玩係咁沖沖沖.....
唔係多得班弓呀 雷法呀.... 我都唔會轉雷法亂9咁電
刀遊係近年先玩...((有人以為我主職係刀  但其實我玩戰大囉好無
汁雞汁得多.. 依家發覺原來整d雞出黎比自己食都好開心 ((((廚師果然偉大

小弟以前一1入場剩係識上前打打打..... 只係一個前線人員o__o
擴建出召果d 完全唔理 .....因為覺得悶悶地........
但後尾開始打小隊先坐下水 擴下野咁..... 如果唔係我只係一隻兵......

雖然玩左好耐 但名氣唔算高.... 小貓1隻.....見到我都知我勁易殺
仲有d雖然3唔識7...... 但係我就會自動追住你黎打.... (唔知點解
你地可能唔覺得我存在啦:$ 不過我真係有追你地打架

排名不分先後:
冬天的童話 DONG 戰無雙 風之樂 我愛羅 無明的人 NEIGHBORHOOD

一時間醒唔起..... 記得既話先再加上去:)

求LIKE 多謝各位大佬
-完-

十週年勳章(賀詞)

打fez玩近戰先有feel,我都係最快戰士40,雷弓玩幾下就悶到抽筋

所以遠攻玩左陣又會轉番
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 11:38 PM , Processed in 0.030314 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存