2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 激戰2 Guild Wars 2 Southsun Cove 難民營?!
go

[消息分享] Southsun Cove 難民營?! [複製鏈接]

禽晚夜返一 login 就有通知話 Southsun Cove 出咗事要搵志願軍幫手。即閃去 Lion's Arch 啦, 原來 FotM dungeon 入口 隔離多咗個傳送門可以直接跳到 Southsun Cove 嘅 Pearl Islet Waypoint 度。
一出傳送門真係 O 曬嘴! 成個島走曬樣, 而家一過條橋就見撘咗個棚响度成個山寨咁。 啲人多到要入 overflow server 排隊!

[ 山寨外 ]

[ 山寨內 ]

好多 champion 打, 而且打親都開到 grand chest 添!

仲見有新嘅 weapon skin 添, 不過要撞彩執到張 " 換領卷 " 先換得到!

好多人一齊玩, 好開心。 差唔多打到天光呀哈哈~~

哇~打到咁多skin, 我一張都打唔到呀

nys_king 發表於 13-5-16 09:56 AM
哇~打到咁多skin, 我一張都打唔到呀

哈~ 誤會誤會!
啲圖係响一出傳送門後橋頭個 weapon vendor 度 preview 咖咋! 我都係一張都未打到!

而家卡卡島真係迫爆人

人越多越好玩!
之前見沙灘度放咗個 guild rush 响度任人玩 - 扮蟹! 有冇 bro 有玩完? 終點响邊? 我玩唔到, 最遠差唔多返到 Pearl Islet 營地上斜坡就死咗! 係咪玩完有背包 skin 送? 我見周圍好多人揹住個好似異形背脊啲爪咁, 同一朶發光花咁嘅裝飾。 我都想有一個!

EErops 發表於 13-5-16 03:36 PM
人越多越好玩!
之前見沙灘度放咗個 guild rush 响度任人玩 - 扮蟹! 有冇 bro 有玩完? 終點响邊? 我玩唔到,  ...

guild rush要有公會開左先玩到,其他公會開左都可以join不過無獎勵
只要跟住細MAP支旗仔行就得,要跟check point行哂所有點先算完成

nys_king 發表於 13-5-17 08:44 PM
guild rush要有公會開左先玩到,其他公會開左都可以join不過無獎勵
只要跟住細MAP支旗仔行就得,要跟chec ...

只要係Scoured Plains果度搵個有粒星既NPC拎把雷達槍再到下圖位置拎哂D花就有

nys_king 發表於 13-5-17 08:46 PM
只要係Scoured Plains果度搵個有粒星既NPC拎把雷達槍再到下圖位置拎哂D花就有

...

咁啲新背襄 skin 都唔算難拎。 其實响第一日都已經將可見范圍啲營光花吸曬, 就係唔知搞掂之後會有嘢拎, 同埋其他地方原來都有喱啲花攞。 真係唔該曬 C hing 嘅提示, 仲有埋圖添, 真係唔話得!
至於個 guild rush, 係咁啱行過, 見有支長旗桿插响度, 仲有人走埋去玩變身添。 喱啲唔使錢又使點出力嘅嘢, 通常我都唔會執輸。 但估唔到.....有冇搞錯呀! 隻蟹乜技能都冇, 得翻果兩嘢 dodge 要捐過個全部都係 reef drake 嘅山窿....! 我最叻果次都係咁啱有班扮蟹團响前面, 拿拿淋跟住上先至過得到個山窿, 上到斜坡。 見前面已經係營地冇死喇啩, 就比隻地拖頭掟死咗! 已經死咗十幾次喇, 咁好機會都唔比我過埋!

p.s.  話說今早又有個小 update, 其他仲有乜更改未知, 但係眼見就補咗一個好礙眼嘅 terrain texture blending bug, 就係山寨出面果笪。 第一次走出山寨門口見到塊地, 就心諗 - 冇嘢嘛! 唔係急到 check 都冇 check 過就出街嘛? 仲專登企响應該係幅穿崩 texture 嘅一邊角位 capture 咗張相。

update 前

update 後

- - - -

nys_king  咁都比你留意到!!好野!!  發表於 13-5-20 10:32 AM

呵呵呵~~~ I feel.........STRONG!
多得 c hing 幅位置圖, 已經攞到朶發光花 back item 喇。 不過原來只係 rare item 嚟, 有少少雞肋! 我啲角色全部都用神殿 karma 買果啲 exotic 嘅 accessories。 睇下好唔好 transmute 咗佢抑或唔用留翻嚟做記念品。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 10:14 PM , Processed in 0.033366 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存