2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 TERA 美版TARE介紹 不一樣的TERA
go

[閒聊討論] 美版TARE介紹 不一樣的TERA [複製鏈接]

美版TEAA!!需要使用VPN先玩到!!
不過你可以用免費VPN!!!都可以用收費既VPN!!

以下係台版同美版唔同既地方!!

1.  免月費

2.  升等經驗正常!!你只要解任務就可以升LV唔卡等!!精美怪任務唔洗解都得(美版精美怪比台版勁好多)
59升60LV  1億7經驗就可以

3.  副本大部分CD時間只要10分鐘,有D高難度副本,CD時間會長D.

4.  冇商城箱比你抽,直接商城想要咩就買咩,

5.  每日任務一日十個,每個每日任務大約50金左右

6.  58,60等技能,直接NPC幾十金學到

7.  除左新手座騎 其他280速,可以唔係商城買,日任點數都可以換座騎

8.周不時會出一D活動出黎,會可以抽到商城不同既野

9.副本裝備可交易(只有2個左右副本裝備,不可強化,所以不可交易,EG.費比修)

10. 冇1人副本,7人副本

11.  高等時裝都靚到爆

12. 裝備可以強化到+12,用太古就得,太古打高LV副本,黑洞就可以輕鬆取得,強化失敗有增加強化成功機率

13.  有製作任務,製作曬6樣野升滿,1000金都唔洗

14.  高粉16金有一粒,高粉名品粉打副本都會有

15. 武器攻速正常增加8%

16.封印卷NPC直接可以買,幾金有交易

17.戰場24小時任你打

18.卒取同染色 咩裝都得,好平做到

60之後才是真正TERA的開始,最精彩的一面就在60之後

以上的一早知了重有沒有補充?另我有問題我讀書不多只小學畢業英文字母好似有18定23個不記得,我想問可以在公頻和別人用中文溝通嗎?

字母係26個
只能打英文

有港台公會 可以一齊吹水玩  唔識可以問

邊個Server熱鬧D ?

嘩...樓上那位妳的簽名檔另我想起當年玩這隻GAME的時光.

sSs千堂sSs 發表於 13-5-16 04:49 PM
嘩...樓上那位妳的簽名檔另我想起當年玩這隻GAME的時光.

太耐冇Update ....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-9 04:08 AM , Processed in 0.027649 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存