2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 鬼武者 魂 新手要知既有關陣營問題
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊討論] 新手要知既有關陣營問題 [複製鏈接]

笑傲無雙

1.
仲未加入既人士 或 新玩既 或 個acc太黑抽唔到固定卡既
可以去低國力既國家加入
易d扲每日獎勵,d獎勵日日有得扲,分分鍾比大國既顆金人士著數
我唔會點你,佢個國家排行你要知道點樣玩扲最多既獎勵幫你發展

2.
人族:半團技/半單技
鬼族:團技好多,易d配<-----你建議你第一選擇
幻族:多數單技為主

佢3族有唔同既分工,你要知點配先有最大既攻擊力
同族既卡片會加25%攻擊力,25%對g3滿唔食石影響好細
但我覺得玩人族,唔一定要5隻都糸人,要睇固定技黎配
你玩人族,送一堆鬼卡有群加,你唔用就笨
我玩人族,除左要用海撈舞既限制外,打惡鬼先會用
平時玩合戰2幻2鬼1人<----現時最強

[睇固定技各黎配....唔好比個族困死自己]

3.
好多人選同族卡用,但你發現有唔同族又可以繼承既
可以換去比自己個同族人用
but..你換去同族,最好有g4/g6方便日後
or 能力比較高,因為有技能要智高於對方等等限制

4.
新人打惡鬼,要知道打惡鬼最有用既糸一閃
但有其他技都可以打個別族既惡魔+200%..你抽到技時會知
除左人族,打鬼族同幻族有200% 220%加乘

最後.....有野唔明大家快去巴哈討論區睇...有好多新手教學

-----------------------------------------------------------------
先講住咁多..有新野再補充

同族25% 我覺得好重要.....合戰打起來真係有好明顯分別@@

攻城25%太重要........
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 01:57 AM , Processed in 0.028681 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存