2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 永恆紀元-Aion [尋人啟示] 有無人識我? 另小軍團 Mistical 招人 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊] [尋人啟示] 有無人識我? 另小軍團 Mistical 招人 [複製鏈接]

我係塵哀, 最初係3S (SER名已經唔記得-_-) ,果時係 紫閻 嘅人 ,
合SER之後都係3S 巴奧寧, 再合就係1S 普雷奇翁
之前ZY嘅朋友, 之前Mistical嘅朋友,
今次想番黎玩, 可以加番我FD LIST (如果你無DEL我FD,就唔洗加, 因為我從來都無DEL過FD)
ID:說謊蛋糕
我有60精靈,劍星,治癒,
只要我有時間,想打副本殺人我都可以一齊玩,
想玩新職都可以搵我,我會玩吟遊,可以幫手補血

另外小軍團Mistical招人
唔理你新手定都老手,
唔理你幾多LV,
只要你係香港人就收,
歡迎番工番學嘅PLAYER

十週年勳章(賀詞)

應該是 "Mystical" 才對?
不過這軍團近來都沒啥活動跡象
(我也是普雷天)

對,因為我們都是不踢人,不留人的,最近也沒有在遊戲中招人,因為想只找香港人,同聲同氣
而且我們的軍團很自由,要走說一句就可以,但以前留下的,以前長上線一起玩的,在停玩前也沒有退團,
他們沒玩,我們沒踢,因為我們相信他們會回來, 當然,也是因為我們已經出過多次網聚,有更深的感情
我考完DSE回來,看到沒有改動的活動紀錄,反而有種奇妙的感動...

支持下............
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 11:56 PM , Processed in 0.051854 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存