2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 精靈樂章 想問點解d人話遊後期唔勁?
go

[職業討論] 想問點解d人話遊後期唔勁? [複製鏈接]

雖然本人唔係玩遊 因為睇左一堆文話遊後期唔勁
e加70lv 遊有防暈技 高閃 高爆擊/傷
屈到pk 到左後期唔係都係咁屈?
本人係玩刺 刺無防暈 打遊一直無解
一比佢暈中就gg 就算大家差唔多2xx閃 我暈佢唔到 佢暈到我 閃就變0
不過打果陣有時拖到佢無野性反應先有機會贏
但可能性偏低
加上e加戰場都係遊天下咁
有高手可以解說一下點解d人話後期唔勁?
刺要80lv先有黃套可以防暈 但黃套會無一堆爆傷 同閃
見巴哈玩家都話刺用戰裝 咁咪一直無防暈= =
求高手賜教~

我玩騎的  家下經己覺得戰場上8成既遊俠係幫我開1%鎚  r痕  訓披神眼法器爆劍切佢菜

遊俠係後期都係勁,但係要谷到閃躲先勁,要閃到令人打唔到佢,包括騎

之前無裝備成長系統,d閃躲冇咁高,就係狂被人打中, 就算暈唔暈佢都好, 好低防,如果閃唔到,就好易被人殺
遊俠係後期都係殺番d豆腐職,

一面對d騎就死得, 特別勁果d騎, 基本你一出去, 就會好快俾勁騎殺, 完全留唔到餘地, 除非要推高個閃,令佢打唔到你, 咁樣就可以無視d騎, 但都唔好1對1打佢, 因為d勁騎特別硬, 就算你出埋減防技, 都好似當冇事發生

所以後期遊可以利用裝備成長去推高個閃,將d槍/弓+18, 整高d遠攻, 咁除左勁騎, 基本上都可以應付其他職,唔會係最廢, 只不過佢地之前唔識玩,又用+10防具武器, 裝備成長又未爆閃, 就會被人狂殺

但我睇過曬, 後期咩職業都硬曬, 殺人有少少難, 好難清場, 通常會係戰場打足幾分鐘都未清走一批人,鬥生鬥死, 特別係台灣果個會戰,成堆90級打足30分鐘,d人仲係度亂毆,你劈我擋,我劈你擋, 淨係睇都相當過癮......

Gin1311378  原來係後期傷害問題~ 3q詳盡回覆!  發表於 13-5-22 11:06 AM

回覆 手放開01 的帖子

40戰都打成咁- -+晒15
http://www.youtube.com/watch?v=XTLxqUu-sz4
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 10:16 AM , Processed in 0.029489 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存