2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 不如改名叫版主認同區
go

[其他] 不如改名叫版主認同區 [複製鏈接]

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

pkmeok999^3 發表於 13-6-2 05:46 PM
反正都係佢自己既回覆先係標準答案

想要我禁 IP 嗎

http://www.2000fun.com/thread-5354566-1-3.html

再開分身搞事 唔好怪我 你依個06年帳號永久禁言

回覆 pkmeok999^3 的帖子

首先,我有義務解答我可以回答之疑問。
第二,我有義務指導發問之人在已有人回覆之帖子尋找資訊。
遊戲理應自行探索而唔係我教埋你去玩。
第三,如果前面已有一堆答完,再加埋我既答覆之後,
都仲可拎兩隻字黎答人的話,我覺得這是在抽渾水。
完全唔尊重前面所答既人。
第四,做人應該要有基本既尊重,我三番四次講有D野係唔應該做。
你一而再,再而三以此挑戰別人之底線,我對閣下此等行為感到極度遺憾。
最後,入鄉隨俗,若有法不仍,咁定立法則既用意何在?
我有第一身之義務遵守法則。

另外,再針對閣下標題,我有少少補充。
我從來無要求人地認同我,我只係覺得可以幫既,咪幫下人。
打機打到搏晒命既日子,對我黎講已經過去。睇返舊日,
我自問無咩必要同人鬥升LV,係遊戲同人打架打嬴左你或許覺得很了不起,
並唔代表閣下在現實中有何了不起。
就算好似閣下係遊戲裡面打到有幾叻,但觀乎閣下係無論係遊戲還是論壇內,
你的行為從來就並不高尚。那到底是你要人認同,還是我需要人地認同我呢?
如果我係你,我就唔會成日恥笑人地黎掩飾閣下之自卑。
尊重人地=尊重自己,希望閣下能夠自行反省。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 09:16 PM , Processed in 0.026287 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存