2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 參天律 6月6日台服試玩心得簡單分享
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊討論] 6月6日台服試玩心得簡單分享 [複製鏈接]

之前睇youtube試玩影片都覺得呢隻game唔錯~不過多講冇謂~試玩最實際~今之cb官方冇封ip~不過部分玩家就出現左呢個情況(包括本人在內so sad)
所以本人唯有用vpn入game~~

話說真係好lag~完全感受唔到流暢既打擊感~可能人多/ser有問題~

隻game既角色造型自由度好低~冇得較身型大小~只有得較樣~髮型~髮色等...
同埋d角色多數都奇型怪狀~只有蘿莉比較順眼xd(好可惜冇本人最喜愛既正太)

總括黎講~我都會乖乖地玩翻港服算~因之前收到可靠消息台灣官方會封hk  ip~雖然有免費vpn~但因為lag而做唔到果種第一身戰鬥感~我接受唔到囉~~堅持想玩台服受既朋友唯有用付費vpn囉~~真心想玩台服不解釋~~

我驚付費vpn都未必保證到我唔lag咁流暢打怪~:(

事實證明要等港版!!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 04:12 PM , Processed in 0.032716 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存