2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 精靈樂章 ★六月份 - 精靈樂章 時裝雜誌 ♨GF MAGAZINE ♪[ 更新 ...
go

[閒聊討論] ★六月份 - 精靈樂章 時裝雜誌 ♨GF MAGAZINE ♪[ 更新 6/139:00PM新男女KUSO衣/翼 ]  

★ 六月份 - 精靈樂章 時裝雜誌 ★

↗  GF MAGAZINE  

感謝本月之MODEL

(無雙乂弒神 / 露露 / 逸仙)

每月第一個星期火熱送上推介時裝

跟貼潮流之最

♦歡迎有興趣為雜誌作MODEL OR協助拍攝之熱心人♦

♦另急徵熟悉為照片進行美化之熱心人♦

♦如有興趣, 可直接在此POST留言/PM ( 恐怖v )

HALO, 大家好 ~ 歡迎大家收看GF MAGAZINE .

恐怖v 會為大家準時送上最新鮮火熱既時裝

為大家推介最熱門 最受歡迎既時裝

好高興 本月可以請到我地既

女MODEL 露露, 男MODEL 無雙乂弒神

為本雜誌進行今期既拍攝 ~

唔阻大家時間 有請我地既MODEL登場~~

登登登登 !

(@[]@!!)

本期最受男女性玩家歡迎之熱門時裝

清涼夏日甜美泳裝 / 清涼夏日活力泳裝   

市值1W-1W5金 , 出處:上星期2000點儲值活動

左MODEL [ 逸仙 ]                                       右MODEL [ 露露 ]

頭飾: 感恩蛋糕頭飾                              頭飾: 大蝴蝶結                              

背部: 夏日超Q精靈遊泳圈               背部: 夏日超Q精靈遊泳圈

手部: 粉紅蕾絲洋傘                             手部:  閃亮仙女棒

蛋糕頭飾帶出女生甜美之氣質 蕃絲傘令女生更為活潑~

大蝴蝶結頭可令女生更為搶眼配女生閃閃發光的仙女棒更佳~

中MODEL [ 無雙乂弒神 ]

頭飾: 熊貓耳機

背部: 加百利之翼

手部: 紅月虐殺大刀

加百利翼配襯熊貓耳機與泳裝相同之白色令泳裝可以更搶眼~

再以紅月大刀為手部武器 表現出男生的好戰姿態~

本期最大眾化普及之情侶時裝

撲克女王套裝 / 魔術大師套裝

市值: 7000 / 5000  出處: 魔化煉金第2回 仲唔把握機會!限時推出~

女MODEL :                               男MODEL:

頭飾: 大蝴蝶結                  頭飾: 熊貓耳機

背部: 天使之翼                  背部: 惡魔之翼

手部: 地獄的死神之鐮

使用大蝴蝶結與撲克女王撞色,十分搶眼!

邪氣的死神之鐮冒出陣陣黑煙 帶出神秘而又有氣勢的感覺 ~

天使女與惡魔男撞出特別的情侶感覺 ~

◈本期最特別之座騎 ◈

疾速的聖蛙座騎

市值: 8000 出處: 魔化煉金第2回 仲唔把握機會@@?

大家有無覺得呢隻座騎好似火影忍者既某個角色呢@@?

鐘意動漫既人仲唔快D去抽返隻出黎~

呢隻座騎跳得又高 行得又快~

座騎既樣又特別~

開心既時光過得特別快~

又係時候同大家SAY BYE BYE~

係同大家講再見既時候

為慶祝GF MAGAZINE 火熱新登場

今期決定加碼送上其他KUSO既照片

令大家大飽眼福

*6月13日更新*

*本周之新女KUSO*

服飾:亮麗華美和服/春暖柔情和服

背部:火焰神行蝶翼

手部:光之軍刃/光束盾牌

已有 7 人評分威望 Good 收起 理由
夢的理由 + 1 都係純白海軍正
mnw0411 + 3 鼓勵
乂大海乂 + 1 支持 !!
ming.cow + 3 鼓勵
altamm + 20 + 3 100分,支持!
white_silver + 15 支持
笨、小康 + 3

總評分:  威望 + 35  Good + 14   查看全部評分

感覺上;好有米
有埋價錢真係冇得頂

笨、小康 發表於 13-6-8 04:09 AM
感覺上;好有米

最緊要自己鐘意@@~
已有 1 人評分Good 收起 理由
笨、小康 + 1  

總評分:  Good + 1   查看全部評分

恐怖v 發表於 13-6-8 04:11 AM
最緊要自己鐘意@@~

笨、小康 發表於 13-6-8 04:14 AM

價錢其實最主要都係POST 熱門2件KUSO,
其他既都懶得打, 如果有玩家需要都可以直接係呢個POST到留言問下價,
知道既都會盡量復下HAHA

十卜下你~

男永裝 同 死神刀 幾錢

ae86最勁甩尾車 發表於 13-6-8 11:35 AM
男永裝 同 死神刀 幾錢

男泳約1M-1M5
死神刀約4K-5K

逸仙 我想問點解你騎青蛙個張相 同係成人網見到你騎驢仔個張高潮相差唔幾?
係咪照個張相黎影?

玩過星曲WEB

Dezlon 發表於 13-6-9 06:05 PM
逸仙 我想問點解你騎青蛙個張相 同係成人網見到你騎驢仔個張高潮相差唔幾?
係咪照個張相黎影? ...

註冊時間13-6-9
串人用正身啦好嗎

原來唔俾今日先註冊做會員 每個人都有第一次申請會員既時候
你唔係無呀嘛   你係咪合唔到黃武太過唔開心諗埋一二邊

玩過星曲WEB

Dezlon 發表於 13-6-9 06:56 PM
原來唔俾今日先註冊做會員 每個人都有第一次申請會員既時候
你唔係無呀嘛   你係咪合唔到黃武太過唔開心諗 ...

無話唔比 只要件事有0.1%發生都有可能會發生
你無野呀嘛 我幾時有話過自己合唔到黃武幾時話過自己唔開心

Dezlon 發表於 13-6-9 06:05 PM
係咪照個張相黎影? ...

e, 你合完黃武招唔到情就上黎發癲啦
招點戰情 包養你阿?
十次入面必定合到?講經?
我1次合到阿 葡萄我啦~~^^
TarZx剎b,你做人真係好失敗 開公會又嚇走晒d人~~
剩返淡氣係到死雞撐飯蓋, 唔洗回我post架wor
有時間就快手合黃搵錢開飯啦la~~@@
點解人地做會長做到咁成功
而你做會長做到比自己D會員出賣??LXX TXX LXXX ?
你估真係無人知你係FB群講左D咩阿@@?傻豬黎既

傻系逸仙你同緊剎b講野?  你係咪高潮po太high控制唔到自己
我理得人地公會既事 我靜係知你豬系咁既樣走去開世頻串7人樣衰 笑死人咩
其實人地樣衰無得罪你正如你樣衰都唔會得罪人 不過你把口臭過你個西咁就忍唔住要出聲喇傻系
不過逸仙你想出名唔使係咁叫人吹到你高潮讚你令女建立你自信
高登都有好多你d相同fb要唔要link?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

操緒﹑ 發表於 13-6-9 11:15 PM
姐係佢就係黃牙婆 ?

之前係高登睇過超樣

哇 我又點黃法?
又係上次SEND出黎個張相=.=?
好吹得WOR~~~
不如SHARE你張相出黎睇下?@@

Dezlon 發表於 13-6-9 10:45 PM
傻系逸仙你同緊剎b講野?  你係咪高潮po太high控制唔到自己
我理得人地公會既事 我靜係知你豬系咁既樣走去開 ...

E, 咁不如SHARE你個GAME名出黎比大家睇下~~
定係又要縮又要上黎扮IE 英雄?
哇, 你講我咁豬~~你不如拎塊鏡照下你自己個樣先
再唔係POST上2000 FUN 比大家欣賞下你個樣

講句公道說話
高_討_真係好似有樓主   因為我都有D印象唔止一個人貼  類似勇者塔post
不過我覺得 就算幾樣衰 幾無品都好  始終都係女仔一個
咁樣對女仔 都唔係幾岩

好多時裝呀><
吾知而家仲收吾收到海軍女同黑女校呢

好鬼多kuso.....

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 08:15 PM , Processed in 0.046540 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存