2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 精靈樂章 魔化鍊金大革新、黏土限時買五送一!
go

[消息情報] 魔化鍊金大革新、黏土限時買五送一! [複製鏈接]

6 月 18 日例行維護後,大家將會發現「魔化鍊金」各回數都出現了多種新物品!包括: 小型魔化煉金黏土組合、精靈遠行背包(配方)、老虎布偶帽、拉風型男牛仔裝、亮麗靚女牛仔裝、籃球果凍兔座騎、精靈熱氣球座騎、無盡背包(16格)、古老恆河背包(18格) 等等!

註:1. 於精靈及角色時裝,以及座騎的圖示上雙擊,可進行試穿。
  2. 星期一至星期七,煉金物品內容每天都會出現輕微變化,敬請定時留意。

元氣鋪【魔化煉金黏土】限時買五送一!
限時一週!玩家於元氣鋪「帳號限量」類商品中將看到魔化煉金黏土,在此處購買魔化煉金黏土,可享買五送一優惠,每個帳號上限可購買 20 組(即買 100 贈送 20),可節省 180 點數! 注意: 只限於元氣鋪「帳號限量」購買魔化煉金黏土,方會得到優惠。

優惠開始時間: 2013-06-18 例行維護後
優惠結束時間: 2013-06-25 例行維護前

玩過星曲WEB

鍊熱氣球 o哂囉
我dj係收999粒魔碎黎合-.-

啊諺 發表於 13-6-18 07:03 PM
鍊熱氣球 o哂囉
我dj係收999粒魔碎黎合-.-

不要緊啦 呢度GF

玩過星曲WEB

野原新之Ban 發表於 13-6-19 02:44 AM
不要緊啦 呢度GF

突然覺得自己好唔抵咁
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:45 AM , Processed in 0.025407 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存