2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 神兵玄奇Online 都未見過咁能on9 ga on9 game
go

[消息情報] 都未見過咁能on9 ga on9 game [複製鏈接]

你今日維唔維護個垃圾game嫁... ]
   又能lag又成鬼日斷..
   都唔能知你地次次維護d咩出黎..
  一次俾一次衰..宜家個ser 出現鬼咁能7多bug...
   登入角色又bug/...好友又bug..
   大佬你一系整好少少啦...本身都有好多玩家想玩..
   真系唔知你地每次維護黎做咩柒...
   問題一個都未解決過..反而一次比一次多...
   本身隻game可以開開心心咁玩下消磨下時間..
    宜家真系俾你地激能到吹能張..腦細胞都唔知死幾多...
   好心你地唔好做黑商啦. 我玩唔少game...
   gamenoe評價都唔算差呀..點解唯獨呢個game真系衰到貼地,..
   一系你就黎次大維護..唔好次次整d臨時維護出來打緊副本打一半個d人受罪呀...
   一系你就渣渣林執能佐佢..唔好系度害人啦大佬..
   有多投資用心玩玩家唔玩都系你地自已一手搞出來...
   唔好在咁犯賤啦.....自倒飯碗...

無能有錯 我都唔算洗得多大約千零蚊左右 佢成9日咁搞
叫我點比錢買飛龍  你真係搞好隻game我馬上買飛龍
買2隻又點話 分身都用 明醒你gameone
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:33 AM , Processed in 0.035331 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存