2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 精靈樂章 台服最新更新 奇蹟之子降臨
go

[消息情報] 台服最新更新 奇蹟之子降臨 [複製鏈接]

唔知大家有無睇台服果邊
佢出左幾個大更新
先係座騎成長
之後係E個
開放6轉 100LV 上限
http://tw.myblog.yahoo.com/dj-online/
如果大家想知道詳情 click 入去 睇下啦

wa 6轉

6轉,比較好奇影者6轉招分身技分出黎會系咩樣。
其次死靈6轉明顯強大左唔少,
通靈蛙可放灼燒,中心技可以令到潛行職出黎仲要潛行唔到一段時間
為d潛行職默哀

玩過星曲WEB

睇黎學技要好多錢

感覺〞 發表於 13-6-21 01:19 AM
睇黎學技要好多錢

學技多錢就一定,但係91級玩家唔會當係一回事,隨便洗

最緊要d技能要勁,我敢講一百萬金學一招都抵

我覺得製作團隊偏向推法職,好多都不停加大幅魔攻, 90級戰場都唔會太易死,而家轉左81級-100級戰場區,肯定係一塊殺人皇牌

騎士多左幾招防技,但係有冇用見人見智, 本身呢隻職就好似萬能鎖匙咁, 未斷就好勁,一斷左就變無能鎖匙,
同埋騎士係無咩發揮,世界王副本王都唔洗佢坦,咁騎士做番打手,雖然高攻,但係好似變左質

狂戰,先知就繼續(高攻統治),打副本王又快又擋得

補師有番減傷盾,加防盾,封技能法器,加上適當既轉武,終於追番騎士既硬度,明顯唔想俾刺客太易秒殺

刺客,以上玩家講左

遊俠出番d槍,弓,雙手劍都唔錯,咁都要適當轉武,可以封番d近戰既攻速,例如騎士,刺客

六轉終於隻隻職都有團技
d技就唔敢話勁/廢
持續時間,冷卻時間,傷害,回血量咩都冇出左等於冇出
宜家睇到地c6轉封增益,主動乏力,灼燒屈到爆(打副可以代元!?) 點知出果陣冷卻太長/持續太短喊都冇謂
d減攻速移速裝 廢效 減得少有咩用 90lv果陣隻隻職都爆攻速咁濟 減小小對比人殺冇幫助 殺人既冇需要
驟眼睇今次地C6轉就D技最有睇頭 應該廠商果邊有心改善地C長期弱勢既問題
但最後又出咁多武咁多技出面都唔知放得邊招邊件 好心就開多行C1~A0果行快捷鍵

宜家睇d95,100橙武效果好威 難保好似90橙咁上左黃大部份變廢效
橙套high大左 騎果套+20%物防 減人地物攻輸出20% 被攻時10%回2%血持續5秒
連70法器魔物都唔洗打
d武係到狂減人地攻移 d裝技又係到加番 最後等於咩都冇做過 但唔用就一定輸比人

世王裝就直頭玩晒
第一套加45%力 台灣閒閒地都過千力連武效3粒力晶開效成二千力都黎緊 一格就0左 格檔機率唔低物攻又係得個r字
第二套一般偏廢
第三套勁到唔知講咩 25%物防20%魔防長駐先唔講 個效被攻時12%減60%所受傷害 騎專減15% 扯旗25% 最後100%wtf!?咩職都唔洗打?
不過大家唔洗擔心 世王裝係笑料黎出到宜家都未有人有 得個睇字

精靈出技根本一項回收game錢行動 台灣d人已經講左高階技食藍橙裝少經到爆炸 姐係迫住食黃武

表面上D武效+好多攻/傷 但係隻GAME減傷行先一去到100% 10億攻都冇用 更何況區區果3萬呢

鏡音 發表於 13-6-20 11:44 PM
6轉,比較好奇影者6轉招分身技分出黎會系咩樣。
其次死靈6轉明顯強大左唔少,
通靈蛙可放灼燒,中心技可以令到 ...

比較留意想知死靈6轉招技   係以下邊隻情況
1.一定要爆隱身  先附加封增益      
2.定係唔隱身既職一中都封增益

上面手放開   
護盾  魔導6轉有招直接滅護盾
D新杖+好多魔攻  
反觀D新裝新武都加物防多  所以應該係100LV法系天下

QWER1234
3萬攻對住高-傷已經係雞肋  所以我好認同   
不過影者6轉招野去到受傷+36%    應該都唔少野

另外想講小小野
未來走向唔知仲係唔係用返戰裝(唔計套難整到傻既塔羅)   
不過狂戰黎講玩紫裝插哂防石仲好過套戰裝(到時3萬防應該有)  
相對遊呢D無戰裝=無野性    影者無戰裝=爆唔出            

唉..避開我 發表於 13-6-22 02:19 AM
比較留意想知死靈6轉招技   係以下邊隻情況
1.一定要爆隱身  先附加封增益      
2.定係唔隱身既職一中 ...

呢點我都想知,但詳細等台灣有人試左肯po上巴哈先會清楚。
其次我覺得法職仲要睇未來向公會裝會否再出?出到咩程度(單指魔導職)
不過黃裝既出現,冇記錯黃裝法職向系唔差,魔導個套5件性發動加成100%防
其他國家戰場就試過黃裝做過例子,接近d物職就黎打唔郁,扣血量勁少
而我以前做過測試系單單80公會裝強到某程度,已經硬到夠石。坦神殿都可以。
死靈唔排除,識玩+裝又唔差又系可以場上1個頂好耐,當然如果對場職太齊就要面對接近死。
但都算系法職接近打天下了。

其次武器我個人覺得吧,減攻速個d都有唔少,太攪野。
計你有武識加攻速,之後其他有武降你速,到某程度互相抵消,有咩意思= =
當然呢點你可能對物職向比較熟?

近距離攻速先係重點,

遊唔係玩近距離攻速,唔會受到太大影響,除非佢行好近人堆到

騎士,狂戰,先知,刺客當佢地原來爆攻速70%-100%,雖無上限,比盡齊隊技都有150%(數值上)

一俾人長時間俾遊落減速同埋騎招快技減速,仲有好多技減速,記唔到咁多, 就好難殺人,

攻速計法係唔會由150%減落0先,直接由100%減落去,果種加加減減情況一路發生,淨攻速唔知係幾多% ,但我敢肯定一定慢到殺唔到人,你見公會戰一堆人, 而家仲要搞個95級-100級,果堆人好難圍死,近攻職業一路互劈,困獸鬥咁,劈足6-10分鐘,死減幾個,又黎多幾個人,仲纏過藤蔓,反而遠攻可以行遠少少,描住打

另外補師雖然可以殺豆腐,但係都唔會為大局著想,而去嘗試殺豆腐,更何況100級有屁豆腐,個個都+10以上,專爆,最多技術差距有分別

8-4-1=3

剩番3隻可以殺人,元素,死靈,遊俠,三隻遠攻職
元素,死靈識玩,連騎都可以秒殺,所以會秒曬8隻職,唔會有互剋情況,講出黎俾人笑
因為8隻職都係靠魔防去坦d元素,死靈,如果俾扣魔防,真係會秒殺
騎就好少少,本身魔防高減魔傷高,又有70黃法減100%魔傷

遊俠殺唔到騎,狂戰果類,都會殺到其他職,
如果再加佢地95黃武,100黃武攻擊力, 就唔敢想像果個情況

騎士,狂戰,刺客,先知 全部都要玩得好勁,先有得發圍

95戰裝未出,大路應該加番魔防或物防或減傷或攻擊力

技能方面,全部職業d技效果時間都好短, 8-15秒到,但冷卻時間要40秒以上,出技要好準, 預左果刻個人就死, 就即出, 唔係出黎曬時間

但係有d技效果時間同冷卻時間,差唔多,可以loop住出,但係一定出唔切,除非頭腦十分清醒

可以loop住出果d技一定唔係增傷,咩死靈蛙,定身果類,係d 普通加防加閃技, 唔會對八大職業有太大平衡失調

有無人留意到  d武同裝  係偏向搞  降攻速同+物防       ,      係激少+魔防同降施速
咁樣對法師好著數   100黃杖係痴線    咩都唔開3萬魔攻指日可待
6轉死靈   有吸血技  灼燒技   將成出團熱門職
6轉影者   有分身   同d新攻技   唔知技能動作大唔大  但如果動作流暢   就會好恐怖   新武+2刀速(+埋日天刀速 , 面對新降速應該都無問題)
6轉魔道   不解釋  有招新技破護盾  一招已經勝過好多野   戰場團中勝負關鍵

另外個邊出左100黃裝(唔係塔羅)   套套能力都係正
睇得出佢有意再度強化死靈  無論係副本/戰場

唔知出左6轉後
死0 在副本會多D人組
-_- 轉重升地獄好 定係-_- 升反隻66元素

玩過星曲WEB

點解要講咁多野
前期你地普攻職咁威
後期當然比返魔攻職一定程度既地位
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 06:13 PM , Processed in 0.041424 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存