2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero win7 用戶 need help
go

[疑難] win7 用戶 need help [複製鏈接]

刪完名   改埋名 後  都 係要我

最新版確認     及      更新失敗               

整佐好多次    同    沒   開始 制

win xp sp3用戶
我用左呢個方法暫時仲未彈機(接近3小時)

首先入你安裝fez果個folder (預設位置"C:\program files\Gamania\FantasyEarthZero")
將"GameGuard.des"同"gameguard"(folder名)del左佢, 怕出事既可以暫時將佢改做其他名
刪完之後再開fez, 你會發現佢唔出現神盾個banner直接就入左game
之後就應該唔會再彈

我唔sure有冇需要同時刪哂呢兩個file, 總之我到依家都仲未彈
非官方既解決方法, 暫時未發現會唔會有其他影響, 用後死機燒底板帳號被盜一律唔負責(戴定頭盔先)

十週年勳章(賀詞)

:~:
已有 1 人評分威望 收起 理由
上海. -2 惡意灌水

總評分:  威望 -2   查看全部評分

我用佐依個網
程式
http://www.2000fun.com/thread-5403202-1-1.html

版本過耐  有開始  但沒遊戲版出現
已有 1 人評分威望 收起 理由
上海. -2 連續回覆是不對的

總評分:  威望 -2   查看全部評分

二樓神回覆=]
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 08:46 PM , Processed in 0.036063 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存