2000FUN論壇

搜索
go

[其他] 回憶 [複製鏈接]

1. 3年前
我問FD有咩好玩個陣
佢推左瑪奇同FEZ, 咁我睇完youtube之後就開始左我的FEZ

這個人的名字叫做蘭花的國度
一開始個陣係一個弓手-->刀仔
開始向自己FD個團到玩
呢個團係叫做天空之城
我入團個陣個團長都仲有玩ge...之後佢轉左去炒股票就無玩到

本身團長既作用都唔係lead人玩
只係幾個一次自HIGH
就好似4刀連介等等

2.拳手出個陣,就玩左一下咁啦,所以就出左個蘭花的緯度
玩到悶有開新人,今次係法C, 叫蘭花的溫度 因為當時係玩火法

6國變廢柴之後,為左買國商,本來想玩吉吉,但係見自己部手提電腦廢到死
ping又高個陣,唯有玩戰士,佢叫做咩都唔記得啦...

3.為左見識唔同既國家首都,同埋刀仔速度太慢(lag機+輕量化都打唔到人),所以就開隻吉吉叫蘭花的光度
呢隻人我幾鍾意,因為我自己同出面團一齊玩

呢個團叫花生派對
有一日我就響主城啦...
唔記得咩原因,一個叫餅餅既女角就問要唔要入團
其實呢個團一開始睇好似無咩人
但係其實係無咩人上RC

難得fez係真係有女人玩,把聲仲幾好聽
呢個係我入團既原因之一...

4.不過之後平時玩開既FD都去左一個叫invisible既團到玩
d人幾nice
我們的團長叫雙面人,因介得太多人,比人VIP
所以佢轉左個人名叫斷腸.......
~笑~
入面有人玩鍾意H GAME
有女既會上黎RC問功課
有男既會打網球
各種唔同既人都好好
但係一個DSE,團長同好多人都無玩到LO
一個一個咁散
final個RC日日都係得返我一開始玩既果幾個...
but我個刀仔都今日都係響一開始個團

當然...仲有入過其他團,包括有千草靈木

到今日為止...我都無比個一蚊黑燈

到今日為止...我都無比個一蚊黑燈

我都冇比過錢

十週年勳章(截圖)

0蚊玩家飄過...........
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 12:19 PM , Processed in 0.025865 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存