2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 參天律 好失望
返回列表 發新帖 回覆
樓主: peter199526
go

[閒聊討論] 好失望   [複製鏈接]

玩過星曲WEB

水名月 發表於 13-6-29 10:30 PM
ArcheAge神作不解釋.

有畫面 有系統 有內容

雖然講得都岩 玩GAME 唔係只睇畫面..但係呢位朋友 你有冇真係玩過激戰2嫁!! 唔知頭唔知路係度亂UP
講系統GW2 有 SERVER 戰  又有完善既PVP系統 姐係1LV 去到PVP場可以由系統自動設定到最高LV
姐係話 唔會有高LV 打低LV 既情況   裝備係PVP度有提供既 所有只能用PVP 裝平時打怪/副本裝係用唔到

只係呢2樣 我諗呢隻GAME 都比唔上啦  比畫面更冇得比啦  呢隻GAME值50分  50 OVER10萬 ??

其實C9 同 瑪英冇分別
我仲覺得瑪英係戰鬥同畫質方面我覺得仲好過C9..但大家好似遺忘左瑪英咁樣嘅..

玩過星曲WEB

平平凡凡 發表於 13-6-29 10:55 PM
如果唔睇畫質既我提議玩返金庸群俠傳Online...(簡直係Online Game既次祖)
如果當年(2001年)冇外掛影響既真 ...

=.=緊係啦..你部咁既機 唔玩返D高畫質既 GAME 點對得起你張顯卡同SSD A_A
B&S 我都等緊..但係等美服算~_~''

櫻想 發表於 13-7-2 11:58 PM
=.=緊係啦..你部咁既機 唔玩返D高畫質既 GAME 點對得起你張顯卡同SSD A_A
B&S 我都等緊..但係等美服算~_~ ...

其實我又開始屎忽痕想幫部腦換硬件喇!
Intel Core i7-4770K Haswell
MSI 微星 Z87 MPOWER MAX Overclocking Series Z87
MSI微星 DI-N780TG3 GTX780 Twin Frozr Gaming 3GB GDDR5 OC EDITION PCI-E3.0 顯示卡
靜係換呢3樣↑...其他可以留~

玩過星曲WEB

平平凡凡 發表於 13-7-3 12:08 AM
其實我又開始屎忽痕想幫部換硬件喇!
Intel Core i7-4770K Haswell
MSI 微星 Z87 MPOWER  ...

=.=我都係..想換硬件
660TI 轉 MSI, NV, GTX 770 Lightning, 2GB DDR5
CPU I5 3550 轉 I7 3770K
B75 PRO3 M 轉 MSI Z87-G45

但係我部機 砌左一年都未夠=_=''

櫻想 發表於 13-7-3 12:24 AM
=.=我都係..想換硬件
660TI 轉 MSI, NV, GTX 770 Lightning, 2GB DDR5
CPU I5 3550 轉 I7 3770K

但D fd話我換黎都哂氣..
D fd問我有咩GAME我玩唔到...我又唔識答喎!
所以我用我既理智壓抑住我~(暫時)

玩過星曲WEB

平平凡凡 發表於 13-7-3 12:28 AM
但D fd話我換黎都哂氣..
D fd問我有咩GAME我玩唔到...我又唔識答喎!
所以我用我既理智壓抑住我~(暫時) ...

=.='' 我自己就覺得E加換 最多HIGH番 半年左右 到下年4月 又會出新CPU 同新顯卡 到時可能會用新架構
而且E加 770 同 780 都只係 強化版 未用新架構 CPU又係  所以寧願等下年好過

如果你想換顯卡可以考慮呢張 MSI, NV, GTX TITAN, 6GB DDR5

櫻想 發表於 13-7-3 12:33 AM
=.='' 我自己就覺得E加換 最多HIGH番 半年左右 到下年4月 又會出新CPU 同新顯卡 到時可能會用新架構
而且 ...

我部腦用左成年有多喇~
我前3個月就買左佢玩~

跟住上星期又敗埋呢D↓

我要長期壓抑唔好再屎忽痕買心態買電腦硬件!

玩過星曲WEB

平平凡凡 發表於 13-7-3 12:42 AM
我部腦用左成年有多喇~
我前3個月就買左佢玩~

你真係不凡

櫻想 發表於 13-7-3 12:50 AM
你真係不凡

大佬...平平凡凡呢個網名係反映我10前嫁~
我02年註冊的~學生時期真係好平凡咋~

現在更加平凡~

ob幾多人會玩一陣就唔玩@@

玩左一陣已經del game

條~

要畫面玩PC game啦 玩咩online game

同online game講畫面係咪迫人笑鳩你呀

唔止畫面..D動作做得好差..

永恆乂天 發表於 13-7-2 11:33 PM
其實C9 同 瑪英冇分別
我仲覺得瑪英係戰鬥同畫質方面我覺得仲好過C9..但大家好似遺忘左瑪英咁樣嘅..
...

遺忘左瑪英果D 9成都係學生哥
瑪英根本新過C9好多
我唔記得左瑪英係11年定係10年日本拎左第一名既ONLINE GAME獎同埋最多人上線既獎
C9係一隻勁舊既產物
加上佢介面根本係大陸網遊介面,
系統+畫面同唔到瑪英比
係外國人眼中,C9係一隻舊到冇人玩既過氣產物
而瑪英仲係一隻熱度好高既人氣產物
係唔知點解香港先咁有毛病
過氣到冇人玩既舊GAME拎黎當新GAME出
俾鬼佬同日本仔見到都笑尻我地咁落後

因為好好好耐之前玩過C9,
係果個年代C9唔算差既
因為得龍谷呢隻無鎖定同佢鬥
E家出左咁多新野
C9根本冇諗過玩
因為真係唔多好玩
E家玩到GW2同AION小小悶
反而覺得星矢唔錯
大陸做既GAME都有呢個水準
真係好好
最小我細個個時都算係個星矢FANS
http://www.youtube.com/watch?v=VrqUxwxVCAM
岩岩今天台服封測玩得

問心!!如果佢唔係打八年制作,我都覺得算!!但係用八年做左依隻game出黎...真係有點失望...沒有什麼特別

絕對失望 其實online game都要睇畫面架 你畫面唔吸引 你都冇心機玩落去 得1lv果時 有乜野系統好講 幾lv都過唔到 原因多數係畫面 動作 而家打機要求多 冇話咩講唔講畫面 係主面性架麻大佬 有咩笑唔笑死人呢 當然冇畫面有內容都可以玩 但係有d人玩緊d有畫面又有內容既game 又要笑9你咩-.-?

CKITHUI 發表於 13-7-3 07:44 PM
絕對失望 其實online game都要睇畫面架 你畫面唔吸引 你都冇心機玩落去 得1lv果時 有乜野系統好講 幾lv都過 ...

我會笑尻D人咖
笑尻佢地落後
由其呢排見到咁多人對C9呢隻過氣舊GAME咁期待咁
就已經覺得好笑

各有各好啦 我鍾意玩 你地未必鍾意玩嫁麻=,=

同想像中唔同啦始終
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 04:33 AM , Processed in 0.035952 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存