2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 【史詩式小說級遺言】風雨的憤鬥屎‧藍國黑夜團你所不知 ...
樓主: 風雨霜雪
go

[其他] 【史詩式小說級遺言】風雨的憤鬥屎‧藍國黑夜團你所不知道的事(圖多字海‧機廢慎入)   [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

愛糖 發表於 13-7-1 11:51 AM
btw,
其實幾米個ac因為耐冇上已del左
先兩個月見到佢用ste個ac, 四圍yo女

我早兩日仲想ON架..點知記錯日子, 服已關

十週年勳章(賀詞)

真心感謝咁多位昔日團友, 帶來無數歡樂~~

感謝風雨, 你老鹵, 箭厥作為團長而付出既既努力
感謝霉男, 原因不詳
感謝當年中一既膠膠淇既膠力
感謝當年小學雞永痕豬虹既=00=樣 (中四既你唔好掛住打機喇, 考好DSE啦, 我地蝦你係為左你好咋)
感謝膠竹既騎乘力
感謝EXC同EV既暴力
感謝古古既密頻
感謝自戀王一野小朋友
感謝射鎖匙圈勁過我小檸樂 (BTW你輸過百底既麻雀條數好似未找清)
感謝溝女當食菜既沙沙軍 (應該今年U GRAD)
感謝玩FEZ玩到會考29分既千樂
感謝住荃灣既水零
感謝只會屈傷既雷法9988
感謝有D比我昆左過來既熊之怒
感謝由B服跟到我來A服既STE, (BTW我唔會再帶你去旅行, 除非你請我去)
感謝澳門既小陶, 蕾妹
感謝唔知係快樂王子個妹既FD定係唔知邊個既FD既FD既天隼?
感謝一直支持我既艾雲斯
感謝凡迪, 同埋霉男個妹, 唔記得咩名
感謝帶我食鳳爪排骨飯既成仔同輝仔
感謝成日同我吹水既喜詩同膠龍
感謝一直陪STE膠既大埔糖
感覺雖然成日唔講野, 但一直支持我既小白叔 (我唔會同人講你老過我架)
感謝成日係前線幫我擋住既衰人呀太,
感謝白沙姐(兄?!)同神手, 無你地我食唔到神領 so9sad
感謝入左耐幾年, 好似成日同我傾計但我都唔記得係邊個既幽冥
感謝花飛一路對黑夜既幫助
感謝FRAN, 巫巫, 阿米米, 雖然我仲覺得你地三為一體 = =

仲有好多好多人, 你UP個名出來我就記得架喇
已有 2 人評分Good 收起 理由
WL01632415 + 3 文不對題
風雨霜雪 + 2 精品文章

總評分:  Good + 5   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

其實黑夜原意真係一個吹水團來架咋, 由我一開團到後來我都係咁話
當年剛剛開服, D團係咁亂收水, 最出名莫過於

bbb, 星空旅行社 之類, 幾日就有200個人 = =

而黑夜只係我同幾個FD一齊玩而開出來, 因為想大家關係好D, 所以從來不公開收人(當年)
只係收朋友介紹, 同埋靜雞雞係街度執D新手女角一個個咁調教,
同埋戰場度搵D睇落有D料既人來入, OR係人地團度偷人(仲搞到幾個團散團, 我認我是故意的)
而又唔知邊個蛋散收左個叫霉男既人回來, 同當年溝女無數既沙沙軍 係藍國主城YO盡全城女角 (我只係跟佢兩個風架咋)
後來就係因為呢兩個蛋散搞到黑夜好多女(女角ONLY)
玩下玩下慢慢就出名, 就多人, 但多人就多問題, 而且我都無能力逐個同佢地吹水, 所以個陣我都唔想點理, 慢慢就有D小圈子
之後搞下搞下就比左其他人接手~我都估唔到個團傳下傳下會傳到關服都未執
認真欣賞風雨同其他隊友一路既堅持~~~感謝大家~~~祝福各位

btw 豐乳的名字是我同屎忽臭人叫先的, 臭人還安好

這個小說很好看,基本上睇哂.風雨你係一個重感情既人,雖然隻game 執左,但你仲可以搵番d 朋友出去團聚既

十週年勳章(截圖)

:ro07::ro07::ro07::ro07:

字海睇哂...

風雨大叔辛苦你了...

睇到你地既故事真係好感觸...

FEZ再見了...

7B! 發表於 13-7-1 01:37 AM
係未你!!!!!!!!!!!!!
我記得又係2隻一樣字既名

正是0.0

真係靈機一觸LOL

幾米@戰魂 發表於 13-7-7 07:37 PM
我早兩日仲想ON架..點知記錯日子, 服已關

錯過了..SOSAD

老實地說, 自我家姐進了貴團, 令我開始留意到有黑夜這個團後, 黑夜一直以來俾我既感覺都係毫無爭吵的和平團...

(ps. 我家姐係 蔓珠莎華)

禦影 發表於 13-7-27 05:35 PM
老實地說, 自我家姐進了貴團, 令我開始留意到有黑夜這個團後, 黑夜一直以來俾我既感覺都係毫無爭吵的和平團 ...

傻啦,幾米一直企圖征服全世界將愚蠢既人類通通踩響自己腳下。

十週年勳章(賀詞)

霉乂男 發表於 13-7-28 04:31 PM
傻啦,幾米一直企圖征服全世界將愚蠢既人類通通踩響自己腳下。

你說得太多了......
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 10:55 AM , Processed in 0.043686 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存