2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 跟風發表感想
go

[戰士] 跟風發表感想 [複製鏈接]

以下內容是但打的,請求求其其觀看就OK了

星期日早上,巴西3比0屠殺掉西班牙,原來尼馬都真係幾勁。相信美斯+尼馬會為新球季帶黎新景象。

睇完波又黎眼訓,上床一訓就5點。都係時間起身搵老朋友-HKFEZ^0^
最後一日,緊係搵埋老死上去圍威喂啦。
一邊on99咁吹水,一邊就對住自己隻人仔打丁,咁就一個美好晚上。

回想當日,又點會諗到咁快就冇得丁呢/_\

2008個年既暑假, 希比+法明尼要走掉了, 我很傷心, 因為我知道不久既將來, 阿仙奴都唔諗拎盃。 陪伴傷心的我,是一隻新GAME-FEZ。

同學話俾我聽好好玩, 但係個個玩一個月就走哂, 得番我!!!!!!
我見真係幾好玩,咪玩埋落去囉=3=
我一個毒男仔,又怕羞,就當左E隻係單機GAME咁玩左半年。
咁人呢,點都會有進步既。 開始入下團,吹下水咁,咁又過左半年。

2009年暑假, 就入左當時綠國其一既大團----N團,與此同時,我終於升左40LV,
開心死ME>_<
咁就是但一日玩一兩場過下日晨,事實上我係冇乜參與集合,因為我一黎係自HIGH王,二黎夜ON。

2010 CE完,見真係好得閒,所以就日日等集合, 感受下打團有幾爽皮。
不過呢, GAME愈舊人愈少, 50打50既團戰跟本好快就冇哂LU。

雖然FEZ最好玩既50打50漸漸消失, 但因為感情+惰性, 我冇轉GAME。
我連DOWN 任何GAMES都廢時........

DOWN GAME都懶既我, 基本上得番FEZ同FIFA俾我玩。
咁打一排 FIFA, 都已經幫阿仙奴拎哂D 盃,滿足左我心靈上既需要。
餘下既只有FEZ....

初初由50打50既團戰 ,到 小型團戰, 到小隊, 到單機........
咁就5年。

人係感情既動物,雖然知道HK FEZ冇得救,但到左佢要汁既時候,依然感到傷感。

2013了, 冇興趣接觸新事物既我, 只好轉戰日SER。

日本呢, 除左AV, 仲有FEZ, 希望大家多多支持!!!
希望以後有機會係日服 OR 唔知咩服既FEZ 重遇大家 AND 一齊比較高低!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
哈哈

綠國TVB花旦上

值得一提:
阿仙奴到依一刻都仲未拎到盃
希望唔好持續依個情況到日服汁粒...........

笑傲無雙 玩過星曲WEB

我知啦 你係陳法奶

回覆 嘩哈Ha 的帖子

我就只有winning 同 fez
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 11:14 AM , Processed in 0.027582 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存