2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 投訴及舉報區 嚴重質疑精靈樂章版區admin中文水平
go

嚴重質疑精靈樂章版區admin中文水平 [複製鏈接]

拿,2kf admin呢,就極醜惡既,咁除左極醜惡之外呢,中文水平仲斷九估架,咁呢樣就係人都知架啦
真係錶你有冇杏加橙,d中文咁屎學人做admin有冇九兩菜呀
話說呢,我2013年7月10日呀,咁就鬧爆alta啦
燒你數簿詳細說文解字解埋你聽你都唔聽,咁文塞都有既,
喂你話我講粗口,我話你恐嚇我都得架啦
中國文化博大精深,廢事又要你老人家查康熙字典解埋你聽啦
咁我又解多次喇喎
一:撚:拿手的意思 - 撚手小菜=拿手小菜
二:鳩:斑鳩的鳩,動物的一種
三:柒:中文數目字七的全寫
以上都講得出話係粗口,你係咪斷九估
大佬呀,係咪都話人粗口就BAN comment,咁搵鬼人上黎咩
仲話聽意見,我叼!你有聽咩,講完咪又當我9UP
你係咪有特權 點解唔讀好D中文
你係咪有特權 點解要話我講粗口
你係咪有特權 你係咪大能晒
你係咪有特權 你係咪大能晒

http://u.2000fun.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5413702&page=1#pid87359095

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

牙尖咀利冇用 我見到投訴區你既投訴

亦已在本帖看文  版主已經對你作出最少處分 只屏蔽

如你再不自制一下 唯有對你作出禁言

敬請留意
已有 1 人評分Good 收起 理由
爆烈天行哥 + 1 愛與恨 一線之差 何謂愛何謂恨? 此事可問我.

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 10:58 PM , Processed in 0.027829 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存