2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 熱門手遊討論 [An/ios]Knights & Dragons 起王國儲裝打BOSS無難度 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[Android] [An/ios]Knights & Dragons 起王國儲裝打BOSS無難度 [複製鏈接]

Knights & Dragons
騎士與龍

呢隻game,可以建造屬於你自己既王國
可以整武器廠,可以起市場賺錢,又可以起衝裝備既鋪頭

可以創做自己既騎士團,6個人

裝備又多,你可以抽(魔法石佢會有活動送俾你),而且勁易中好裝

又可以自己打怪儲材料整裝,四星裝都唔難打,平均2x lv 只要花少少時間就打到(利申一日17lv)

再唔係,可以合成出黎(本人合過2星裝出黎),好過癮!!

而且活動又多,大慨兩日就有新活動,可以打新boss打新裝備

目前打緊既活動,打夠一定數量boss就可以整果套裝

而且有pvp系統,唔同既排名有唔同禮物拎,我目前係rank 一萬左右
將會有裝備拎

打怪系統,有絕招儲,儲完可以發動絕招,同埋怕慢呀?左下角有快速鍵,唔洗比錢/儲值就可以用

組騎士團去打史詩級怪物boss,打材料整裝備!

唔夠打仲可以叫兩個朋友一齊去打!!

兩個平台都係search knights &dragons 就搵到、

Android 同 IOS 好友不共通、
依家打邀請碼會送裝比雙方、
同埋會加埋好友、打王可以用埋我

An機邀請碼:WBB-NNH-DZY
Ios邀請碼:XBD-QNQ-FBP

如果覺得我介紹得無錯既就入我邀請碼啦
即時送返兩星裝俾你嫁!!(我依家都有個隊員仲用緊果套裝)

無人玩:smilie_:(::smilie_:(::smilie_:(::smilie_:(:

點解無人玩嫁
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 02:46 PM , Processed in 0.029743 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存