2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 連隊都排唔到, 一直斷線求救
go

[問題] 連隊都排唔到, 一直斷線求救 [複製鏈接]

小弟我已經用而家呢部電腦打左一年LOL,
一直都無咩問題,
直到幾日前突然間LOGIN完之後,
係最頂"PLAY"果個BUTTON格離一直出現話我DISCONNECT既訊息,

已經連續好多日係咁,
莫講話玩玩下斷線, 而家係直頭連排隊都排唔到,
我已經試過關防火牆, 甚至重裝,
都依然係玩唔到,
仲要唔止係美服唔得, 連台服都唔得,
有諗過係咪部機或者上網有問題,
但我試過開其他game又無咁既問題,
因為玩左成年都無問題,
而家突然間係咁我都唔知點解決,
希望有電腦高手教下細佬T__T

十週年勳章(賀詞)

我大前日開始都係咁 無論台服美服都有小部分人係集體係大前日開始出現呢個問題
真係唔知GGC搞咩

1.你試下禁window(ctrl同alt中間粒制) 之後打services
2.禁入去個services到 拉落去有個叫做ip helper既野
3.right click佢 揀stop 之後再重新開過game 應該就OK
我都係用呢個方法之後先得 希望幫到你

唔知使唔使次次開完game前都要咁做 因為我reboot部機之後佢ip helper既setting又變番原本一樣
已有 1 人評分威望 收起 理由
Shaorin + 10 希望幫到各位會員

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-24 06:44 PM , Processed in 0.037459 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存