2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 C9 第九大陸 G靈魂石合成誤導!!!!!! 我灰心了:ro03:
go

[疑難雜症] G靈魂石合成誤導!!!!!! 我灰心了:ro03: [複製鏈接]

玩過星曲WEB

我今日幾身苦打到500M收左個上身靈魂石,念佢個G靈魂合成
1件時裝+1個靈魂石,合成全無說明
我合了等了幾秒鍾,我白色永久戰士上衣時裝不見了
這個G合成,全無說明合成會不見時裝,誤導性超高!
我睇G7說明都無講會G合成野,我想問係BUG??定係佢
真係誤導人合成這無左件時裝!!!!!!如果佢有說明會有人
用抽永久時裝去合????我寫信上去睇下佢點樣回信!!!!
E個G合成誤導性好高!!!!!希望見到我E個POST人小心D
合成!!!!      
如果唔比反我最愛白色戰時藍時裝上衣我
我念我真係唔會玩下去啦!!!!!
你地可以去睇下個G靈魂強化個到
完全無講過!!!!!!!
我一開始係念 G合成左個石會鎖定係時裝到!!!點知無左超級誤導

真慘哦= = 再收一套吧= =! 我昨天抽了21個箱 也一套時裝靈魂都沒有 加油

果個好似未有用住,所以食裝唔出奇,代理出哂名
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 02:22 AM , Processed in 0.029531 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存