2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 英雄聯盟 LOL 最後兩小時Alienware菁英邀請賽-拉票#20 Hong Kong L1gh ...
go

[其他] 最後兩小時Alienware菁英邀請賽-拉票#20 Hong Kong L1ghtning [複製鏈接]

大家好,我係HKL的jungler-Sadbird

由於最近Alienware主辦的比賽會選出人氣最高的八隊參賽,所以小弟係度呼籲一下各位巴打絲打
投一票俾我地,依個係投票連結: http://woobox.com/tvgcjh

我地雖然係業餘隊,但都係HKEsports, 亦即係鐘生搞的比賽入面成功晉級第二階段,
現正努力爭取入最後階段的淘汰賽

如果各位認為我地有潛力可以為是次比賽添上精彩,請投出你的一票給我地,感激! 我係第20隊Hong Kong L1ghtning
(得番兩個鐘 希望各位可以投 )

:( 唔該大家幫幫手
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 01:46 PM , Processed in 0.027302 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存