2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 呢隻game現況
go

[消息情報] 呢隻game現況 [複製鏈接]

果邊廂日日死server回溯食eq,
呢邊廂hims係度話8月出新包
喂! 你要我比錢我冇問題!
你比返d服務黎先得ga!
其實咁樣ge服務, 消委會受唔受理?
但我冇理由為左隻game去搞場大龍鳳。
我真係唔知有咩渠道可以表達我不滿, 而係有效ge!

眼見古龍十幾年經營, 一年不如一年。
早應該係最美好ge時光柒左佢, 而家留黎獻世, 又唔肯執!
完全唔知gameone想點!

而家,呢隻game現況
就似一座大廈, 唔請管理員, 又失驚無神斷水斷電。
你去搵管理公司呢, 佢地話搵緊原因...暫時冇計。
死人冧樓 貴客自理!
呢個時候, 管理公司又同你講多句, 陳生, 下個月管理費又到期啦! 記得交啦!
已有 1 人評分Good 收起 理由
12345688 + 3 你說的內容我非常f**k**g同意

總評分:  Good + 3   查看全部評分

我認我係好激動。
我想知gameone你地班廢物係當d客係死ge
定係你想趕客?

迫遷成功啦! 你地叻啦! 計劃成功啦!
好快冇哂人玩ga啦! 垃圾

笑傲無雙 玩過星曲WEB

咪好d官咁囉日日唔做野等個個月尾出糧

我都同意樓主用果個「收樓迫遷」的比喻,真係好有呢個感覺。

GAMEONE可能就係想我地個個自己走晒人,只要記錄到個SERVER好幾日無人,再出條通告話無人玩就會執,再過幾日無人玩,跟住佢地就自然大條道理執左個GAME,咁又唔洗煩,係玩家自己放棄個GAME.
因為如果而家佢地話執,可能有人會追返佢地一D責任,例如要求賠賞我地買左D點數未用等等問題。

唉,一個我地玩左咁耐又有感情的GAME發展到咁既地步,真係好無耐同心痛。

如果真係最光輝時就執左佢,我地應該會留下唔少美好的回憶,而家...唉...罷了..

回覆 十分不滿意 的帖子

唔好唔玩玩大佢而家多左條商品說明條例!
佢10.0講左要出d野一d都未出打去海關做鳩佢我打左備案一齊打!佢話10.0完前冇出到佢起官網陳術既野就足犯左虛假商品說明條例一齊打電話去25456182舉步:@

宜家有唔少ONLINE GAME官方想盡方法吸引D玩家玩, 但是通常頭3個月左右係勁多人, 之後就完全死城一個~

宜家里隻GAME, 好難得不停有人重玩, 係自動性唔駛官方去攪D咩野, 但是開始LAG已經算了, 宜家仲攪個日日關SER維護, 回溯等等,

擺明係想趕我地走姐~~正如出面有POST話濟, 叫D FD玩個個玩左陣都係因為LAG機而放棄, 宜家仲黎個其他雜項問題出現, 想人玩真係好難~

都唔明自己點解咁傻仲玩佢, 但係其他GAME又冇咩興趣~~~

擺買佢d包啦  官網點數 都唔好買~ 留返佢汁粒追9佢

我以經放棄左古龍呢隻game好耐 但係我成日心思思想玩返
走上黎睇到咁既樣 真係唔想玩 算吧 放棄呢隻垃圾game
垃圾唔係話隻game 係講緊d 廢人代理唔做野係到做咩橪野呀你地???

十週年勳章(賀詞) Alta活動勳章

因為無人買佢塊地重建囉

明唔明我講咩 哈哈
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 02:26 PM , Processed in 0.033553 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存