2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 等叛師出了,果斷逃離武當
樓主: max430
go

[抱怨專區] 等叛師出了,果斷逃離武當   [複製鏈接]

成日話武當慳番買天馬三環的錢..
事實係蘇州比武個班勁人先有天馬三環,咁同佢地打,大家都有得用天馬三環,都可以叫慳左錢GE
但係當一個武當同番平民玩家打,佢地冇天馬三環,武當仔又唔用得,天馬三環變左用黎打禁地
同平民打冇得用,咁就都唔算慳左錢了

笑傲無雙

- -唔知點解你地講少林廢~
本人是個小武當.血量都唔小有1m1多都仲數件減爆傷寶物
你地完全忽略左少林既棍..韋陀棍法  係冇4相之下  我有3分2血 如果冇武當3內效果 我一早比人連到死(有玉衣封招/.呢個運幸氣問題就不說)
少林開4相更有不錯的爆發力.少林有了龍爪手 以經保上左遠攻的弱點(太祖長拳 近戰無敵 直到家下都係成立.不要說古譜..對著古譜係之前我仲勝算.家下希望都睇唔到啦.你有本事買古譜就根本就唔會介意用咩門派)
少林的朋友們多多研究吧
至於武當的爆發力 得清風...
本人開服開始就玩清風..係最早戈班練成秒破的
到家下我基本上玩唔落手..3內完全失去左爆發力..對上唐門用上易骨臂力罡氣
4百多命中都會miss 清風一旦miss 就是一個笑話
唉 風水輪洗轉.2內最強君子.3內最強極樂.4內最強丐幫// 希望個風水 會轉到武當既一日

等墨子劍法吧!

4內爆體少林 , 人人都讚好

笑傲無雙 玩過星曲WEB

龍爪計內息不如用錦衣爪 偉陀你要一套過係好難出招唔可以快唔可以慢唔係cd跟唔上miss 率奇高 到我出到一個玉衫或套裝金禪又無左 4相更加難出到得20秒人都走左啦20秒真男人你懂嗎如果唔出仲慘 武當3內有金丹你都識講啦我試過一套偉陀中哂因為3內絕對打不死武當跟住就比武當磨到死少林同武當比 你武當都以經算好啦  我用丐幫3內仲好用過少林 風水倫流轉我諗都係少林先囉

=.=都唔明你地點諗野=.=..武當都仲好d啦= =少林至少國服都有個人用少林四內+魔心手打到上五絕(op)-.- 錦衣先真正叫慘 4內既特效不值一提 套路隻抽得套爪技 血殺都仲勉勉強強= = 但同第2d門派比根本收埋山 4內一出 唐門技術好既 連錦衣都可以唔怕 真係唔知錦衣打到d咩= =係 4內之後錦衣可以2轉血雨1xxxx傷 但丐幫都做到= =遲下天下變之後仲可以奪書奪到567層技=.=丐幫700臂+7層錦衣爪+7層極樂雙刺..有幾op 再睇返錦衣 要近戰only得炎陽 斷7 仲要唔係門派套路黎-.- 都算鷹爪配爪都仲打得幾下 但我e家係台服同d丐幫打..蘇洲d丐幫件件爪+打狗..就算用清風劍= =都痛過武當..真係...等叛派去丐幫~

笑傲無雙

少林配魔心果然有卓頭
君子4內特效配追風刀5知得5得, 封招無極限

笑傲無雙 玩過星曲WEB

chankinman 發表於 13-7-31 01:41 PM
- -唔知點解你地講少林廢~
本人是個小武當.血量都唔小有1m1多都仲數件減爆傷寶物
你地完全忽略左少林既棍.. ...

武當1內已經勁過,想當年見到劍舞要閃黎閃去

少林唔廢你可以搵朋友借隻少林號比你玩
達摩棍群戰而家有幾多個可以睇位準,封得令,比起以前難用好多,唔中開太極都中流雲,而且要打群戰,4層怒技夠了
太祖長拳,一個笑話
偉陀棍,玉衫,5品套裝封招
龍爪手,同內功唔夾,易骨之後都係咁

納蘭可生 發表於 13-8-1 09:51 AM
=.=都唔明你地點諗野=.=..武當都仲好d啦= =少林至少國服都有個人用少林四內+魔心手打到上五絕(op)-.- 錦衣 ...

錦衣4內轉用丐幫4內42加9層爪好很勁!

堂堂一個門派卻唔可以用本門內功 武學得1套好用=.=...

叛師都分三種-_-個人認為叛唔叛都冇差-_-""得一種叛完入原本7大門派但咩都冇哂 其他兩種就留原本派內功30層同武學4層技刪鎮派……只可以入新門派-_-新門派收生仲要有限制-_-叛完同唔叛有咩分別-0-!

柚果子_喵 發表於 13-8-2 02:08 AM
叛師都分三種-_-個人認為叛唔叛都冇差-_-""得一種叛完入原本7大門派但咩都冇哂 其他兩種就留原本派內功30 ...

易容下山可以保留晒全部野而入其他7大派
不過要有奇遇道具
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 11:22 PM , Processed in 0.039619 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存