2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 一代名將與神判
樓主: 趙暈
go

[港服] 一代名將與神判   [複製鏈接]

玩還玩,打機還打機,唔好人身攻擊就好了。

我呢個中立同咁多公會有聯絡我有真係有聽錄音
由夜月去播放錄音到夜月神判高登無雙開會錄音我都有聽
申利:中立並不是一代線  不是神判線  不是煙雨線
本人常跟無雙團打副本我有聽過虞昊天播放咁多場夜月開會錄音
由第一場夜月殺高登幫主開始
到第三次會議阿汶帶埋副幫去話唔洗道謙跟住高登神判開戰
呢度我將我聽到錄音足本打字出一次
因夜月企鵝打副本被高登做殺手令到副本打足3小時
副本出來後走去殺高登幫主(並不關幫主事)
血色聯合埋夜月傾加入打王時阿汶哥走去搶王
令神判夜月加深仇恨(講到呢度想問一下唔關無雙事)
直至到虞昊天係敵對RC群聊拉走一張夜月叫人封無雙台圖時開始
跟住迪路結婚當晚汶哥叫無雙去金陵追殺佢
我當時係邪教見到虞昊天係邪教RC出出入入
原來阿汶哥當前頻叫無雙去金陵封夜月跟住同迪路講無雙搞迪路結婚
汶哥  我真係唔明你想表達甚麼?  我只係將所見所聽所聞講出
小弟中立只愛跟團  想請各位唔好追究我多事

chilamau 發表於 13-7-30 03:01 AM
玩還玩,打機還打機,唔好人身攻擊就好了。

子霖哥

得你一個理性係冇用,我諗你都暗地裡明白你地一代名將已經開始變質

正義聯盟同烏合之眾只係相差一線

唔通你真係認為講經就可以管得住班人?

諸葛阿汶連錄音都可以CUT得出黎去其他敵幫RC周圍播去抵毀神判高登無雙

誠信已經破左產好耐啦

仲有,以前2KF講夜月個單野,表裡不一既汶哥

我真係唔明點解仲有幫/人會相信佢既說話

回覆 趙暈 的帖子

點解打機可以打到勾心鬥角,結黨立派

打機都可以打到開會= =

adda713 發表於 13-7-30 07:11 AM
子霖哥

得你一個理性係冇用,我諗你都暗地裡明白你地一代名將已經開始變質

以前我咀炮得仲癲啦,舊會邪神門紫魅年代。

宜家慳番50L~出下頻收野好過。

一樣米養百樣人,點打點針殺點串都好,真係唔好人身攻擊唔好侮辱女性。

回覆 rickysoso 的帖子

乜咁o岩係神判結婚時開高登追殺令
平時唔見開
又咁o岩全部人係哂結婚場地
乜咁橋既

冇左2塊地阿汶都唔系rc喊幾場交戲,所以話佢唔知策略性嘅野系好重要囉。玩game姐,你地LOL輸左系咪又要屌人地勁啊?弱肉強食梗咖啦,個個跟game系統玩,保地都系作出嚟姐,咪一樣攻到,俾人搞下結婚,輸幾場追殺就系度喊屎喊忽,都話到明我地最陰濕啦,屌我地冇意思喔,我地唔會少忽肉仲多個飯後話題,真系多謝夾盛惠。

夜月招陰濕玩家,有每日修羅禁地加LOL,近日有高手回家開咪帶打村汶線!歡迎舊人迴歸,新人加盟,人照串,水照抽,繼承舊港母精神!

回覆 wongsword 的帖子

做任何事情都離不開團體,難道你覺得1個人決定哂所有野?唔洗聽兄弟姊妹意見?獨裁嗎?給評論前請想清楚才發。

回覆 killon9 的帖子

咁你又想表達D咩?。?

其實打機好小事姐-_-係得同一隻game都係緣份啦-_-私人野味game到解決囉-_-明明話澄清最後變罵戰-_-""呢隻game害人不小

只代表個人意見 與幫會冇關-_-

回覆 子羽紂 的帖子

守地變攻地。 你地又有咩誠信?。?

子羽紂 發表於 13-7-30 08:47 AM
諸葛阿汶連錄音都可以CUT得出黎去其他敵幫RC周圍播去抵毀神判高登無雙

誠信已經破左產好耐啦

你地高登又有誠信可言嗎?

即管睇下虞昊天既三位一體打到尾. 可以去到幾遠
我放長雙眼睇埋你地高登同神判幾時比流雲劍派掌門甩開你地 自保!

柚果子_喵 發表於 13-7-30 12:00 PM
其實打機好小事姐-_-係得同一隻game都係緣份啦-_-私人野味game到解決囉-_-明明話澄清最後變罵戰-_-""呢 ...

澄清就唔可以回 ?唔可以發表個人意見??

我建議趙暈SET 255權限啦 得板主見到 姐係佢同盟 咁就perfect池

依你之見 ,如果有人同你講_你老母 ,

你應該係會打返屋企叫你老母book定房果種孝順仔吧??

killon9 發表於 13-7-30 04:55 AM
我呢個中立同咁多公會有聯絡我有真係有聽錄音
由夜月去播放錄音到夜月神判高登無雙開會錄音我都有聽
申利: ...

我想問一句

點解九陰要比虞昊天一個控制晒?
點解細幫會唔可以去搶王
點解一定要聽一個人指示, 大幫會大晒
點解得大幫會可以練針練令

根本好多野都係藉口
排除異己既做法

只不過有D人識得玩弄權謀 玩弄人心 玩弄戰術

係咪一個人話 所有世界王都係佢地幫會打晒我地細幫會就唔洗打?
所謂既規定根本對大部份玩家都唔公平
神判無雙一開始以討伐「惡霸」魔塚為名.
最後獨大時 自己卻成為一個「惡霸」

當日全SER 討伐魔塚
今日到你地受

BTW 虞昊天行出SO州記得帶多D保鏢, 流雲劍幫你唔到

笑傲無雙

++酷川流〥雪↗ 發表於 13-7-30 12:49 PM
我想問一句

你講既什麼細幫,會唔會就係敵對派系既十幾個幫?
如果係,你所講既所謂「惡霸」就唔成立

柚果子_喵 發表於 13-7-30 12:00 PM
其實打機好小事姐-_-係得同一隻game都係緣份啦-_-私人野味game到解決囉-_-明明話澄清最後變罵戰-_-""呢 ...

澄清唔緊要丫~  斬頭斬尾既如何叫澄清 ??
邪教某人回覆都話我地只講對自己有利既事, 但睇返呢個樓主自己做既事
有分別咩? 怕咀炮? 鎖post比佢將唔係事實既事實一個講哂嗎??

籍口多多 , 講黎講去 , 都係一代正義,神判惡賊  , 哂氣

笑傲無雙

ray4hk 發表於 13-7-30 01:06 PM
澄清唔緊要丫~  斬頭斬尾既如何叫澄清 ??
邪教某人回覆都話我地只講對自己有利既事, 但睇返呢個樓主自己 ...

YEAH
神判惡賊
我地係仆街黎
由魔虫開始我地都係仆街黎
你地係天人
正義既代表
總之乜都係神判錯
呼吸都係錯
點解個天要比我呼吸
點解
點解九陰咁多岳不群

神判唔好而家扮受害者啦
當年一個惡霸而家晚晚除左嘴炮同企百草就乜都做唔成
撩完人開戰而家唔夠做又扮晒自己係道理個面托咩

Natarlo3321 發表於 2013-7-30 02:38
挑你收皮啦。早係夜月壇野,一代+邪教想反台做主好耐啦,你估人地盲?
只不過個時你未吸皇朝個班喪家狗,唔 ...

多謝,你之前睇得起我,我冇做個對唔住皇朝嘅野,要打嘅就埋黎,唔好係到吹
Id:水沝沝
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-6 08:08 PM , Processed in 0.068692 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存