2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 九陰真經 一代名將與神判
樓主: 趙暈
go

[港服] 一代名將與神判   [複製鏈接]

ray4hk 發表於 2013-7-30 18:27
哦~~原來係咁~~~開會傾,趙暈話開追殺令打場,lily當晚要返工,大大要出門,四哥老星當日沒上線,所以趙 ...

道理個個都有,唔需要來來去去討論之前啦,重點係之後神判點先 人生改

ray4hk 發表於 2013-7-30 18:27
哦~~原來係咁~~~開會傾,趙暈話開追殺令打場,lily當晚要返工,大大要出門,四哥老星當日沒上線,所以趙 ...

道理個個都有,唔需要來來去去討論之前啦,重點係之後點攪先~企義莊侮辱女性?

一代名將算拉好麻 點解一開始你會由細幫變到依家咁風光~?

你只係踩住人上 一開始你係虞昊天既一隻小旺財而已-3-

你只係靠世boss 雁門黎招人~ 你roll點外_掛食晒d野 sad

一代既人 只係講武煙雨飄雨龍騰世家無名居大部份走入去嫁炸~

你放心 睇你都撐唔到幾耐嫁喇 大幫幫主~ 利申:宇文心

h2_ 發表於 2013-7-30 18:45
道理個個都有,唔需要來來去去討論之前啦,重點係之後點攪先~企義莊侮辱女性? ...

之前又係你地要講,自爆完就話唔講之前,你地處事手法都幾特別,多番挑釁挑撥神判同盟線,連玩隻game都要咁攻心計:o一早認就唔洗係到罵咁耐啦,抹黑一代名將?不如話你呢個ac同岩岩自爆個個都係我開既分身啦

以前一代名將精英制都幾好,而家就乜差都收,夠打又要咀炮,唔夠打又要咀炮  

之前嘈完而家又要㴝嘈之後?咁我而家話你係白痴無賴,咁你又係唔係?除左針呢句仲有無?

笑傲無雙

aa027047 發表於 13-7-30 06:51 PM
一代名將算拉好麻 點解一開始你會由細幫變到依家咁風光~?

你只係踩住人上 一開始你係虞昊天既一隻小旺財而 ...

除左皇朝5水果班好小小之外
其他都係敵幫既同盟陣線入面既人

玩過星曲WEB

如果佢真係做過雞//援交 提起到佢既傷心事 神判道歉就一定講既
但你要記住::係隻game打字(拉佢去做雞) 咁當事有無指住佢 同埋 有無講佢個名先
如果無既話 唔好亂話人  琴晚有一樣野好我記得架
                                                請勿對號入座 我好記得架

回覆   廢心﹏ 的帖子
某兒講過d咩 已經指名道姓GA啦 心照
要唔要圖?

玩過星曲WEB

mopoi091 發表於 13-7-30 08:51 PM

丘兒 講過d咩 心照

佢講唔代表有講佢名嗎 就算係 你估呢個世界得佢一個可以呢個名?
就算講完佢都可以唔認 因為(請勿對號入座)

睇你講d野前面有矛盾 果然係典型既神判a字膊  神判永遠是對的

神判最近果幾次龜係百草 扮死_ 再唔係就咀炮
最近仲玩扮可憐 好心你地諗下有幾多個幫之前比神判蝦過 人地既反應都正面過你地
就算你地博同情都冇人可憐你地 有咩因就有咩果 好多幫既人暗地裹係到笑咋
仲有咀炮係邊個開始先? 你地個王_霜 荼_ _兒 _四等等 自己諗下啦 人地都係以其人之道 還治其人之身

玩過星曲WEB

回覆 b!tch 的帖子

開追殺就要打 唔講仲以為九陰係佢開 ?姐係你大佬趙x叫你去死你唔去死
你叫大佬趙x叫佢去拜下佢主公阿 (請勿對號入座)

哈哈睇你D回覆無_當有趣 講來講去都係果三幅皮
上帝要你滅亡必先令你瘋狂
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-23 09:48 PM , Processed in 0.038038 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存