2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 藍刀紅逃係用來比台狗亂???@_@
go

[疑難雜症] 藍刀紅逃係用來比台狗亂???@_@ [複製鏈接]

[img][/img][img][/img]紅牌仲入來藍刀紅逃亂,summer holiday 就多左d小學雞玩...本人只想發洩下,因為真係太狗,明明好開心咁玩緊,玩玩下就比人亂..乜野心情都冇哂, 冇品狗一條,之前玩沙成又見佢亂,大家見到可以black list佢 :o)無謂同D亂狗玩,369

其實e+ava有時入場個場name會change番本身個系統既場name姐係會change to--> 槍林彈雨咩咩咩 之類既 所以有時香港同TW既人都見唔到個場name 誤會左個場  我見你no.1既圖 條友話 [不是要槍?]
有幾點可能性
一,條友見到場name係玩藍刀既 但係故意性用槍打人同埋話唔知係玩藍刀 當有隊友同佢講話係玩藍刀唔係玩槍既話 條友可能會唔出聲 下一場keep住用槍(姐係好似 白玉堂 咁
二,條友真係唔知玩藍刀 又冇人同佢解釋,所以先會keep住用槍
三,又或者本身係個屎忽鬼~~~
PS 大家玩都係AVA既 無謂為左一個人唔開心 人打機你打機 打到你咁唔開心 不如唔好打 你下次見到佢咪走場lor  

我都覺得係,例:沙城藍刀紅逃,有陣時D亂狗會係6:6或6:5既時候,用把狗散係到亂

回覆 davidchan323 的帖子

佢話要槍? 係佢隊友叫佢用槍...佢隊友又係亂狗...
一開頭佢玩刀架.o. 我諗佢識玩,但係玩到5平就開始用槍亂...我有時真係想喊出來-_-lll

咁可能呢位仁兄係傻仔 因為佢隊友叫佢用槍就用XD  傻仔一個~~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 03:56 PM , Processed in 0.029719 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存