2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古龍吹水版 SER2 新血柒威水史
go

[閒聊討論] SER2 新血柒威水史 [複製鏈接]

此文目的是呼籲各位請勿傳授封格榜大法比SER2 血柒,好讓正義之師幫SER2 清除垃圾玩家。

涉及人物: 19電工、肥JIM、乞兒仔、芷瑤、笨笨、神奇

各人持有AC:
19電工: 飄舞(17000億)、喬仔、大量魚AC
肥JIM: 迪比亞路(14000億)、JIMKOLAI、~滅火魂~(10000億)、大量魚AC
乞兒仔: 天機子(8000億)、傲楊、北條司、<江飛魚>(2000億)
芷瑤: 4-5隻 5-6轉AC
笨笨: 笨笨XX (8000億)、春日野(魚AC)
神奇: 神奇(3轉)、情天(1轉)

各人幫派:
19電工: 王者回龜、血柒
肥JIM: 王者回龜、血柒
乞兒仔: 王者回龜、血柒
芷瑤: 王者回龜、血柒、千雪
笨笨: 鬼鬼鬼鬼
神奇: 王者回龜、鬼鬼鬼鬼

起因:
19電工、肥JIM原為王者回龜幫主,其後買入血柒幫,藉口要求笨笨XX借黃名AC升幫防。但19電工、肥JIM本身有王者幫,可以自己雙開升幫防,卻強行要笨笨借黃名。笨笨不借,19電工發爛格殺笨笨。真正原因為19電工欺善怕惡,見血柒有大量幫招隨即亂打其他人。

神奇本為第三手AC主人,重玩人士,開頭入王者,後來王者遲遲不開拳打人200MP讓其升幫招,決定OUT幫。路過笨笨幫及為其打點。

19電工派出芷瑤及其幫眾轉為格殺神奇笨笨。

7月中,芷瑤與19電工同肥JIM 反面,原因係19電工同肥JIM 原本MARK低所有壇既位置,諗住用25AC爆其他人壇同執空壇,結果當時被芷瑤偷偷搶左雁石鄉空壇。雙方反面

神奇及笨笨轉為格殺19電工、肥JIM大量釣魚AC,約20隻,由6月開始,打到8月。肥西JIM有外掛一轉藍名自動識OFF,但19電工乃無業人士,24小時打古龍,閒中偷懶,又無外掛,結果不時死大量魚AC。

19電工、肥JIM、乞兒仔經常串人無錢買AC及不死,但19電工、乞兒仔實際乃失業人士,前者被炒前任職電工,竟夠膽串人窮及無錢買AC,並不時格殺笨笨及神奇,阻其升LV。

此文目的是呼籲各位請勿傳授封格榜大法比SER2 血柒,好讓正義之師幫SER2 清除垃圾玩家。

笑傲無雙 玩過星曲WEB

=.=上面又要遮住情天xx個名 最後果張又唔遮埋

封榜搞人好玩-..-.......係煩d姐 10隻250 同90億古錢可以幾個人share  格榜就係你玩具啦 我都用過黎打水皮宮 隻明月2個月到就賣番出去
間中解一隻格人黎打, 之後封番 敵人無得還手 正!@@

s2好熱鬧wo

笑傲無雙 玩過星曲WEB

徐准 發表於 13-8-3 11:26 PM
s2好熱鬧wo

係呀~o~今晚好多人呀~~

笑傲無雙

SER2 好冇未c過咁熱鬧.....

gameoneisshit 發表於 13-8-3 04:47 PM

涉及人物: 19電工 ...

=.=玩古龍係咁架啦 你又要串人 咁一定比人針住架

扮得咁辛苦啊??開個新2KF A/C扮中立睇下最後張相-.-''情天大聖,即係神奇殺手,

下...封榜好難咩??同你玩晒唔晒90億啊? 9億都夠封啦,不過廢是你無得玩!

點解你講既野會同事實差咁遠??

點解你唔講有事求我就JIM哥前JIM哥後?無事就肥JIM=.=''(我好肥咩-.-'')

點解你唔講,叫人藍名去打你,人地係藍名去到,跟本無接你,你驚到去,係南京禁BALL?

點解你唔講本身笨笨係我既,佢用只收返來既1200蚊510LV拳AC 13招仲要未100LV 同我換只518槍,之後想放2600蚊?(我見初頭佢係戰云個FD先同佢換,呢到係第一個鳩事位)

即然你放得上來,我就講事實出來啦就係我收左血染之後,笨笨天使問我拎釣魚EQo係WHATAPP,我就叫
笨笨天使入血染,(即係依家同我換左AC果個)我返到屋企唸住招佢果陣,有人話佢太自私,鳩屎,叫我唔好俾佢入!
我話不如試一試佢囉!(就係叫佢開黃名,俾血染黃名打,佢就開始唔肯啦,又講話點解唔開王者自己打,係都要佢開笨
笨俾人打,鬼唔知啊媽係女人咩)試問,又要拎EQ,又唔付出,又想入幫,換左個AC轉頭話要放2800蚊-.-'',咁既人你
會唔會俾佢入?(順帶一提,笨笨天使開個新幫果陣,叫我幫佢易經,食到20億,我有無要過D咩)不過呢D係
小事啦

跟住就話我地係血染狗啦-.-''

之後戰云即係依家既飄舞,睇到眼火爆就去格佢啦!

自於呢個樓主,開個新AC,扮中立果個(神奇殺手)

佢就係本身我重玩開左個王者回歸個幫,佢係入面,之後大家一齊過左血染,佢問我拎EQ 我唔得閒俾佢,(個幫收返

來唔夠1日,我都唔知有咩EQ=.=)跟住就離幫,同笨笨一齊玩啦=.=''

最後我SEND WHATAPP 好聲好氣同笨笨天使講,件事就咁算啦,我唔會搞你地,你地就咁算啦,之後佢入古龍,係閒

頻到話我o係WHATAPP 到求佢,叫佢放過我地(JJ都灣鳩埋)

廢話唔多講啦,搞來搞去都係D釣魚,死剩包口,叫人去打佢,就禁波波-.-''

我諗ser2 d人要多謝佢地兩幫人日日玩格
唔係邊到有咁多野睇

笑傲無雙

我都想玩埋一份
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 09:08 PM , Processed in 0.033790 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存