2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 爛橙真係仆.....
樓主: asdf78901230
go

[其他] 爛橙真係仆.....   [複製鏈接]

kmhwilfres 發表於 13-8-5 10:39 PM
笑什麼畜生 你都是中國人

kmhwilfres 唔好咁話人啦  姐係如果你做得好 d人好自然會贊你 如果你做唔好 咁一定要比人屌啦 無分中唔中國人 不過確實 外國d代理商會比較好d 就以fez為例 日本fez 可以開到好幾個ser 而香港果個就汁埋 或者你可能會話佢開發既 唔洗比代理費 但係我認為開發果個都要出錢整隻game 維護隻game 所以e條數大家都係平等既

fez之後.............下隻game係龍之谷,資料無誤

黑橙話代理pso 2

回覆 樓上
唉 黑橙中意代理咪由佢囉 總知我撞個一次版 我就唔會再沖點落去玩 就算隻GAME 幾好玩都係唔會 如果玩開FEZ既人都清楚 黑橙既行為 E家最怕係有D傻仔 比隻GAME引用 無限大咁比錢比黑橙姐 當黑橙覺得隻GAME同E班人 無利用價值好自然又會汁 再去代理一D新GAME 又吸引D傻仔比錢去玩 唔一定睇FEZ  玩龍谷既人都清楚 所以我係唔會沖錢落黑橙D 遊戲到 同埋希望大家學我一樣 唔好再放錢落去黑橙既產品到

冇左fez之後
已經少左一大部份收入啦
如國戰黑店
法利工

由頭到尾都冇點放$落去._.''
都係抽過幾次黑店同福袋。

其實樓主想太多了XP
一間只為眼前利益的on9公司,
會幫你們做咁多野?

其實放錢係Game到唔係問題,
一間公司想賺錢都係好正常,

問題係唔好事事太絕,
成日顧住當前利益,
錢要搵, 但唔係一次過吸光,
何況打機的, 有上半係學生, 你一次吸得幾多。
爛橙仆街就仆街在完全冇腦,
方死賺唔切錢咁。

有腦D公司, 好似日本D Game開發商咁,
每次活動, 都有免費禮物/獎品, 新手獎勵亦未停過, 一直吸引人流[*1],
另一邊出課金輪盤(有時亦會可銀幣抽[*2]),
D Game一做做上至少10年8年, 唔係冇原因的。

其實欄橙呢D公司D高層,
真的不知個腦用咩做。

*1,
老實說, 每個人價值觀唔同, 一定有人唔會放錢落Game,
我見過呢類人被罵: 隻Game汁係呢D人造成。
= =請清醒一點吧, Game摺埋係代理問題, 難道全部人課金會唔摺....??
成隻Game都係得果千幾二千人玩... 課得幾多金...
每隻Game都有人唔課金, 但佢地亦扮演著一個重要角色"人流",
爛橙完全唔識點樣吸引新手, 只會趕走老手XP
事實上, 人流係一個Game生存的其中一個重點, 而FEZ死因之一亦是如此。
正如俗稱所講, 蟻多嬲死象, 如果玩家多, 一人十蚊你都賺到笑。
FEZ? 廣告都未見一個, GM話貴嘛, 結果幾多人識? XP

*2,
開放金幣+銀幣輪盤會冇得賺?
如果冇得賺日本早汁了吧!
好似黑橙咁, 開黑店, 真錢抽, 機率低。
來來去去只有一班人抽, 而且十多其九係老手。
再者即使會抽, 機率低, 抽多兩次就會有被騙的感覺。
日本人聰明!
比一點甜頭你, 可以先用銀幣抽, 一次200銀幣, 試問你抽得幾多次?
而且容易中, 玩家們課金得服氣! 課幾百元, 都至少中一套!
就算比玩家抽中哂, 又如何?
每個玩家頂防會冇人抽?
間公司會蝕? 孤寒爛橙可能會覺得會蝕!
如果真的為頂防, 就唔會有咁多人抽黑店吧!
日服呢?? 無所謂, 即刻再推出下個活動, 慢慢抽。
哦, 明白, 爛橙冇咁多裝!
日服一樣會重出舊裝,
港服五年, 有幾多舊裝你會齊哂......?

總結:同意樓主!爛橙是仆街的!

唔係D GAME廢   係橘子垃圾  班7頭   都唔知點做野   玩佢D   GAME  一係就比人鎖AC  一係就  執

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

真心想講句..不能同意更多

笑傲無雙 玩過星曲WEB

算吧
不如玩日服
開個post 吹水專玩日服FEZ
有咩新活動/新場 一齊玩 吹下水
先好 <最好同1個ser 組人玩>

回覆 冥月/幻色\楓色 的帖子

我都係...死都唔會再放錢落去

十週年勳章(賀詞)

從此之後對香港代理冇信心 代理遊戲短炒賺快錢冇錯

始終fez 入面設定 算少賺錢(靠外觀) 最終數值相若 只差在鑲嵌

而且入面跟本可以自給自足 只需要星戒

fez 熱情仲係度但唔會再係香港代理度 如果fez再復活 又有幾多人玩? 又可以捱幾耐呢?

我玩隻隻GAME最耐都唔過一個月- - FEZ 一玩就8個月 沒停過
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 07:21 PM , Processed in 0.028192 second(s), 9 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存