2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 爛橙真係仆.....
go

[其他] 爛橙真係仆.....   [複製鏈接]

爛橙正一仆街 無咁大個頭就唔好帶咁大頂帽啦 你一開始明知自己無咁大個勢力就唔好爭做香港代理啦 你破產唔做我唔掛你 問題係你唔做 係咪應該搵人接手做埋佢呢?但係你又無咁做-.-  你究竟有無理到我地D玩家感覺啊?姐係有錢就做無錢就唔做? 你咁樣 你點再叫人玩你D GAME啊?對你D GAME都無灑信心啦 仆街 爛橙 吊 一隻好玩比你搞成咁 有人接手先奇啊 正一仆街 吃屎狗
已有 12 人評分Good 收起 理由
匡noah + 3 算啦..
傻x薇薇 + 2 精品文章
時間time + 3 你說的內容我非常同意
heiyau2001 + 3 心聲
delaynomo + 2 gamemoney
Prueminer + 3 這是公認的事實
greed1314 + 3 感謝分享!
troii613 + 3 仆XLA 爛橙
kmsp30046 + 2 war3 不會汁的遊戲
︴紫﹏藍〞 + 3 惡意灌水

總評分:  Good + 33   查看全部評分

最後ps句: 如果看到我e個post既人 我希望你地幫手傳出去 叫d人 唔好再放錢落爛橙e個遊戲代理商到 因為爛橙e個遊戲代理無血性,無人性 正係識念住點樣可以搵到香港既人既錢 完全唔知邊叫企業良心 如果香港人再係咁樣 放錢落爛橙到 相信打後既日子 唔單止fez e隻game會仆街 可能遲d仲有d好game 都會敗係爛橙手上 所以香港人 我相信你地擁有明亮既眼睛 所以 以後唔好再幫親爛橙啦 爛橙正一仆街 你搞到我個暑假無奈到仆街啊 你知唔知啊?

︴紫﹏藍〞  我E家根本無玩佢D GAME  發表於 13-8-8 03:36 AM
菊地  唔算太過份, 情有可原呀  發表於 13-8-6 07:14 PM
已有 3 人評分威望 Good 收起 理由
傻x薇薇 + 3 精品文章
菊地 + 3 鼓勵
上海. -2 連回是不對的

總評分:  威望 -2  Good + 6   查看全部評分

樓主你好大怨氣
但係連回是不對的

雖然係一星AC
但係你說的我十分認同
我亦都已經決定唔會再一分錢落黑橘既商品上
希望各位FEZ玩家都可以一齊杯葛黑橘

仙人SH  一直杯葛緊.不過就算全員杯葛.都係得5~700人.不成影響.  發表於 13-8-6 01:29 AM

樓主嚴重lag機

FEZ 汁果日已發毒誓
寜願比錢買VPN 玩外國SER
都唔會再玩黑橙既GAME

菊地  一定唔會再放錢落去所以香港代理, 特別係仆街橙  發表於 13-8-6 07:15 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
kei2003 + 1 香港代理信唔過

總評分:  Good + 1   查看全部評分

相信 現在好多人心情都會好似我咁 我只係想表達出黎 粗暴左少少 真係唔好意思  總知香港一直有爛橙(遊戲橘子或GASH) 香港都唔會有一個好既遊戲出黎 仲有如果大家身邊有朋友係賣點卡就叫佢地記得唔好入太多GASH點卡 因為唔會有人買 最後如果大家想香港遊戲代理界進步 就應該選擇罷買GASH點卡 最後我希望大家可以幫我分享出去 唔好正係得我地小貓幾隻知道爛橙(遊戲橘子或GASH)既行為  

superbia 發表於 13-8-5 01:05 AM
FEZ 汁果日已發毒誓
寜願比錢買VPN 玩外國SER
都唔會再玩黑橙既GAME

認同
依家素質好+代理優良既olg
好似真係慢慢咁得番國際ser 美ser 日本ser

要玩到好game又唔洗俾人榨金[但我仍然會輕課]
去外國玩不失為一個好選擇

自問目光短淺 有錯請指點

爛橙既GAME 打死一世都唔撚玩

爛橙GAME 全部難逃一死

十週年勳章(截圖)

玩,咩唔玩,只係唔投入咁玩姐!

好似係日本唔肯淨係賣俾香港....

無理由日本唔肯賣個代理比香港 話灑香港都係國際都會 有咩理由唔肯賣?有錢就物都比你 如果真係唔賣 國服又開緊? 話灑大陸同日本都唔岩key 可能你會話合約未滿之類既推理 但係如果佢唔放個代理出黎 正係日本先得玩 佢又邊有錢賺啊 其實講到尾都係爛橙財政出問題 先搞到d 好game變成咁  

十週年勳章(賀詞)

asdf78901230 發表於 13-8-5 07:41 PM
無理由日本唔肯賣個代理比香港 話灑香港都係國際都會 有咩理由唔肯賣?有錢就物都比你 如果真係唔賣 國服又 ...

睇到你話點解陸服又開緊果度
我已經回你一次就應該唔洗再睇落去

一個直撚頭比大筆錢成隻GAME買
一個係代理
分唔到個分別係邊真係幫你唔到

玩日服會比錢,
我發過誓唔會比錢玩香港代理既game(台灣都勉勉強強),
中國人做生意手法唔洗多講,無心做玩壟斷,必須杯葛。

fiy 別傻了 就算大陸版既fez真係比大筆錢比日本fez   日本fez都唔會肯賣 打個比方 如果你係日本fez老闆 你隻game完全唔同d 升級打怪既game 仲要賺錢賺到仆街 係日本仲開緊好幾個ser 你會因為一時既金錢將整隻game賣比中國大陸嗎? 可能你會話e個可能都合理 仲有如果中國大陸真係買左隻game返黎啦 佢又唔擴展出其他市場而係跟隨日本 日本出咩裝你中國大陸版又出咩裝  所以你講既大筆錢成隻GAME買 根本就唔成立 仲有我係回覆"風雨霜雪"e位玩家既"日本唔肯淨係賣俾香港"既問題 唔該 唔好睇d唔睇d 唔解意思啦  ps句:因為我唔太識用2000fun e個介面 所以無用引用功能 真係好對唔住

fez是我第一隻放錢比橘子既game,而這也將會是最後一隻!

oooiii 發表於 13-8-5 08:39 PM
玩日服會比錢,
我發過誓唔會比錢玩香港代理既game(台灣都勉勉強強),
中國人做生意手法唔洗多講,無心做玩 ...

笑什麼畜生 你都是中國人

kmhwilfres 發表於 13-8-5 10:39 PM
笑什麼畜生 你都是中國人

佢係印尼華僑

玩過星曲WEB

tw/hk現環境.除左hktw lol外.都係玩美服歐服日服game好d.

咁到E個時候 我又講返句先啦 其實我發E個post出黎係希望大家可以幫幫手 叫D人唔好再買爛橙D野 因為佢汁得一隻game 好自然而且有可能會汁第2隻game 而我又唔想一d好game搞成咁 可能你會話我太過投入 但係我認為我地打機既 同主流社會唔同 所以d主流社會既唔太like我地開心 所以先話我地太過high 又話我地太過投入 總言而之,我發e個post 係希望大家幫轉post又好,幫我簡化佢比人知又好(因為我知道我打咁多字海 d人一眼就唔想睇),又或者叫身邊d打機朋友同d賣點卡既朋友唔好再買太多GASH點卡 總知,一句到尾就係唔再幫親爛橙啦 最後ps句:多謝大家支持 因為團結就是力量 e個係 我係fez到學返黎
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:07 PM , Processed in 0.045138 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存