2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 請各位兄台入黎解決一下小弟既問題(停權問題) ...
go

[疑難雜症] 請各位兄台入黎解決一下小弟既問題(停權問題) [複製鏈接]

最近出活動大家都好努力刷60場吧
事緣我琴日凌晨開足球場刷,場名叫:刷60場
本來好地地,冇啦啦有件台灣撚入黎影相話已拍圖
話檢舉,本來都諗住都冇乜野,點知轉頭就鎖左七日
話我:在使用bug進行遊戲
我想問咁叫bug咩?我都係正常遊戲
刷場=bug=會鎖帳號?
我又冇跳出場外面…

問客服就晒尻氣問佢做乜鎖答我話用bug
有答同冇答冇分別
重點係我衰咩都唔知
足球刷場呢排出面大把啦
之前300分鐘個個咪又係玩刷屍
相信大家都知台灣係先警告後鎖七日再黎就永久停權
而香港就一黎先鎖七日再黎就直接永久停
我好驚冇啦啦轉頭一陣又話我咩bu就直接停埋
所以想上黎問下,何謂犯軍法,有咩唔做得
ps:個條台撚影完相即刻走左之後我刷緊既
    時間有係到順便邊刷邊洗低啲sd,叫人係咁殺我
    但我諗應該冇關係,因為個陣都冇人話有影相
    但唔排除呢個可能性

求各兄台解答
重點係我呢隻game我回鍋三個月而黎已經用左千幾蚊,冇啦啦封埋真係…

受到警告
仲有一個問題係停之前已足60場
會唔會因為停呢個原因而取消我之前60場記錄?
如果係就GG了,而家停,到開番已過11号><

搵人答我下我啦
已有 1 人評分威望 收起 理由
ShowTime* -10 連回兩次

總評分:  威望 -10   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 03:58 PM , Processed in 0.026702 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存