2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Puzzle & Dragons 木魔加暗天0石磨天空龍地獄級
返回列表 發新帖 回覆
go

[心得分享] 木魔加暗天0石磨天空龍地獄級 [複製鏈接]

由於地獄級BOSS只要雙重力,加兩大炮就秒到...我自己又抽唔到暗天呢D咁強大既大炮...唯有自己13號機加朋友暗天啦

因為無心珠,所以成敗關鍵就係有無隻5回合轉心珠既寵...十分重要..好好彩上次神羅升爆左木魔技後,仲有幾塊威化餅黎升下隻暗玩

其實呢隊血量好低...因為13號機唔係惡魔,只得暗天既2倍血加成...不過好彩既係頭3關既龍,攻擊力弱,先儲到技,如果高攻D,條血都唔知頂唔頂到5回合:L

第4關條龍半血後會最多會扣3萬血 ,又好好彩...佢每3回合攻...過既難道不大,只要留返3粒心珠,同血量有6千入BOSS戰就可以了
最後一關,兩重力,一大炮先,跟住回血,再發大炮,結束

今次6條天空龍都入手了

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

光埃直秒仲方便啦
唔洗慢慢磨
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 12:58 PM , Processed in 0.025242 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存