2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 大家所愛既舊資料片寵物,給我變強吧!!
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊] 大家所愛既舊資料片寵物,給我變強吧!!

其實由童話一開始設計既寵好可愛,加上唔少人開始玩既時候就係靠新手寵(如:火獅,金獅,木波,黑羊。。。諸如此類)
但係大家未免會有遺憾,點解舊寵得3招技,甚至2招技,而新寵就6招技,仲可以學曬有用既技,點解咁唔公平?
唔少人重玩既時候我都不時幫佢地捉寵,唔少人都為左懷念當時既情景,堅持要捉火獅而非火象,火劍等,
我都有時諗返以前我因為有一隻火獅做我既寵,我日日就帶住佢打怪唔想換,我對卡拉龍既印象係可愛,稀有。
但係一諗到卡拉既技同其他寵比較,ob極都比唔上,
我希望對舊寵公平d,不如改一改佢地,將佢地全面更新一下,比我地呢班舊玩家有更多應有既選擇。
我夠膽講,如果真係可以將舊寵既技變到同現時最heat既河童、甚至只係加多dd咁多技能位、可學技能等等
舊寵絕對會大熱起黎!!令呢個童話更似童話,究竟有幾多人仲想用舊童話既寵?
我希望大家得到更多回憶,以上建議係我對童話最深切既寄望,我有心無力,只望有心有力之人可以助童話一臂之力!
大家大可以走一轉金商,用緊卡拉龍(唔同顏色)既人,全部都一定有以上既諗法,拜託gm大大

十週年勳章(賀詞)

算吧啦,廠方都唔放資源 都係等汁
建議比過好多 人地唔彩玩家都無計

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

沒有此想法
技能對我來說 2格或3格就夠用了
未試過有寵多過5格技

更何況一早對此遊戲死心 更

越黎越多人唔玩

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB 笑傲無雙 忍影世界

此遊戲早已名存實亡, 更唔好奢望佢會改番勁d寵(雖然好想.

其實負責資料設計同更新既員工根本就名副其實既「低能」
浪費同埋末左童話舊資料片好多未發展既優勢..
往往只懂得設有更好的、不懂得改善原有美好的.. 呢個就係童話

剛剛完既新活動為左配合月費SER, 就創造出圖示改變顏色, 但功能一樣的甚麼「孤獨系列娃娃」, 有屁用!?

十卜十卜 推!!!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 08:58 PM , Processed in 0.028576 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存