2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 幻想神域v2.3《夢幻の小窩》 [警告]請小心"蠟筆小新"此人,切勿跟他交易 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[消息情報] [警告]請小心"蠟筆小新"此人,切勿跟他交易 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

昨晚打到1件玉澡出的50金披風,
出頻賣,有不少人密我,最後有4位競價,
這件賤精,最後出價50金,但另外3位都47 48金,
所以賣佢,佢話擺攤緊,叫我寄佢,寄完話等陣收
到今日都冇收,密佢,仲吊返轉頭,話: "冇錢咪唔收囉,識唔識架"
我只好回佢請佢退件,
佢話等1日就自然退,賤得佢,擺明冇錢收唔到純托價,再特登唔退信
所以請各位唔好同佢做任何交易,
我公會已全會黑名單佢,正在查佢公會所屬

這種人....真無品

記得佢個名先,blacklist

樓主 我幫左你架喇
今日我都見到佢- -
佢好搞笑,仲講到自己岩曬咁,話你1日都等唔到
係咪等住果50金開飯,果時真心笑左- -未見過呢d咁既人
仲大條道理~.~,認真搞笑

玩過星曲WEB

講真,50金我唔等住用,我仲有200金,
只係我唔鐘意d人買唔起扮買野搞事,
依d冇品既人,搞亂隻game,先係我發帖既原因
請幫跟大家廣播一下,小心中佢招,
奸商仲要你情我願,而依d人純粹冇品.

尋日46金收包包,叫人自己,有多既我會即退同密回,
更有人打錯46銀寄俾我,我收下,再寄返45金多既餘款俾返佢,
因為我覺得人品問題,同玩game求開心,為咩要搞人
已有 1 人評分Good 收起 理由
亂空 + 3 好認同你既講法

總評分:  Good + 3   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 06:50 AM , Processed in 0.026571 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存